Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A két RAM megfelelően működne?

A két RAM megfelelően működne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Korábban már vásároltam 8GB ramot, és most újítanék még 8GB.

HX424C15FB/8 egy ilyen szériaszámú modulom van jelenleg, de ilyet már nem kapni sehol, tehát nem is tudok nyilván venni ilyet.

Jelenleg HX424C15FB2/8 ilyet tudnék vásárolni, de ahogy olvasgattam külföldi fórumokat, lehet, hogy nem feltétlenül működne minden tökéletesen. Kifagyások és errorok előfordulhatnának, azt pedig nem nagyon szeretném. Ti mit gondoltok róla?

2019. ápr. 20. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerencse kérdése.
2019. ápr. 20. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet próbálni, mivel az órajel, és az időzítések stimmelnek. Ráadásul a legtöbb modern alaplap képes magától összehangolni az említett értékeket úgy, hogy azok ne jelentsenek gondot.
2019. ápr. 20. 12:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen én is úgy gondolom, hogy megér egy próbát, csak az egyik Dual-Rank, a másik Signle-Rank, bármit is jelentsenek ezek.

Illetve ez a Refresh to Active/Refresh

Command Time (tRFCmin) az egyiknél 350, a másiknál 260. Ezt sem tudom, hogy mit jelent, de jól látható, hogy jelentős számbeli eltérés, ezért félek egy kicsit.

2019. ápr. 20. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!