Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videkártya Kompatibilitás jó...

Netudmeg1997 kérdése:

Videkártya Kompatibilitás jó működne e?

Figyelt kérdés

Üdv!

Én magam is értek a gépekhez, de viszont nem tudom hogy képes lenne e fogadni az alaplapom a GTX 1660 Ti videokártyát, ebben kéne nekem a segítségetek.

Mert úgye új a videokártya és sehol sem írják hogy kompatibilis vele.

A gépem: [link]

és a videokártya amit szeretnék.

[link]

2019. márc. 23. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden alaplappal kompatibilis minden videókártya.

Viszont a fejlesztés nem hozna valami sok FPS-t: a játékok nagy részében a procid 100%-on pörögne, a videókártyád meg csak 50-60-on. Nem tudja "kihajtani", ahogy ezt manapság divat mondani.

Megoldás, ha erősebb procit is veszel, de ahhoz meg AM4-re kéne váltani (új alaplap és RAM).

2019. márc. 23. 08:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem kihasználáná mert mostani 1050 ti 100on pörög de a cpu 40-60között szokott, nem egy régi procirol beszélünk azért :D
2019. márc. 23. 16:13
 3/6 A kérdező kommentje:
új alaplapot és procit nem akarok váltani, most váltottam erre át 2honapja, elég olcso volt az össze rakás azért döntöttem igy, de nem csalodtam benne, nagyon jól teszi a dolgát!
2019. márc. 23. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Minel veszi mindenkiezt ezt a túl árazott gtx 1050 Ti, hogy aztán egyszerre váltani is akarja minkenki, ahelyet h megnézne yb teszteket. A Gtx 1660 Ti másfélszer erősebb kártya , de a procid visszafogná a teljesítmányét viszont így is nagyságrendekkel több fps kapnál.Nézz youtube teszteket fx 8350+gtx 1660 Ti- ről. Azt se értem minek ASUS ROG STRIX, ez tuningra való.
2019. márc. 23. 19:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Én huzni nem fogom, de viszont azért mert ez a 3dik legerösebb kártya belőle, és ha fejleszteni akarom a gépemet akkor ez a videokártya késsöbiekben is jó lesz, ha majd egyszer huzni kell már rajta. :D
2019. márc. 23. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
ja és én másfél éve vettem a gtx 1050ti akkro még mindenhez jó volt, még most is de nem hajtja ki a procimat sajna, régi meg a procim tul gyenge volt a 10 5800k hozzá
2019. márc. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!