Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a Pc...

Mi a véleményetek erről a Pc configról?

Figyelt kérdés

A CPUm elég régi, egy Amd Athlon II X4 631-es.

Új gépre nem igazán lenne pénzem, de egy videókártya 60k-ig beleférne. A Gtx 1050Ti-re gondoltam.

Láttam egy videót a YouTubeon, ahol ugyanezt a configot tesztelte és ha ez igaz, a Witcherhez hasonló gépigényű játékok 1080p felbontásban, magas grafikai beállítások mellett elfutnának 30-40fpsel, én ezzel meg lennék elégedve. Csatolom a videót, szerintetek megérné?

[link]

2019. ápr. 26. 20:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

CPU-t nem igazán birok erősebbet venni mert nem érné meg az alaplap miatt...

Akkor ezzel az rx570, és Athlon II X4 631 el akarnám tolni a Ps5 megjelenéséig, és egész csak utána vennék, ,,új gépet" mert az alaplapcsere után minden mást kell cserélnem.(GPU maradna). Ahogy a kérdésembe is irtam, akkor érné meg nekem igazán, ha olyan minőségben, és képkocka sebbeséggel tudnák játszani mint a videóban. Szerintetek lehet hinni a videóban látottaknak?

2019. ápr. 26. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
XDD "az rx570 nem éri meg hosszú távra" Rili? Szívesen elbeszélgetnék azzal aki ezt állította. :D Az Rx 500-as széria és a Vegák is bizonyítotték, hogy időtállóbbak mint a Geforce GTX 1000- es széria. Mondom ezt én egy gtx 1080 tulaj.
2019. ápr. 27. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!