Mi a véleményetek erről a Pc configról?
A CPUm elég régi, egy Amd Athlon II X4 631-es.
Új gépre nem igazán lenne pénzem, de egy videókártya 60k-ig beleférne. A Gtx 1050Ti-re gondoltam.
Láttam egy videót a YouTubeon, ahol ugyanezt a configot tesztelte és ha ez igaz, a Witcherhez hasonló gépigényű játékok 1080p felbontásban, magas grafikai beállítások mellett elfutnának 30-40fpsel, én ezzel meg lennék elégedve. Csatolom a videót, szerintetek megérné?
Nem tudom mennyire hiteles az infó...
Azt olvastam hogy gyorsan melegszik, és akkor egy ilyen gyenge proci mellett...
Személyeskedni nem akarok, de ha te ennyire tudod akkor minek teszed fel a kérdést?
Akkor vedd meg 60K-ért a 1050Ti-t és legyél vele boldog.
Én is kénytelen voltam azt venni 2 amikor 470 éppen nem volt a piacon, még 51K-ért, de a mai napig bánom hogy kicsit nem tettem hozzá egy 1060 3GB-ért.Talán a legrosszabb ár/érték arányú VGA a piacon amihez ha az ember hozzátesz 10K-t kétszeres teljesítményt kap mint nVidiai mind AMD fronton.Egy esetben ajánlott, mégpedig ha nincs külső tápellátásra lehetőséged.
Minden más esetben igazából szinte bármi jobb vétel.
Amúgy egy egyszerű statisztika:
Hogy a kérdésre is válaszolja, ha képes vagy kompromisszumot kötni akkor talán elég lesz, feltéve hogy észszerű döntést hozol és az 570-t veszed.(de nyilván most egy régi CPU mellett nem mérvadó 570 vs 1050Ti, de amikor CPU erősítesz és 30 vs 60 FPS eset jön elő hidd el inkább nézegeted az Aida64-ben a piros szint mint kínlódnál a 1050Ti-al, ami a mai AAA-s címekre szerény véleményem szerint már kevés)
A CPU mindenképpen ajánlott majd cserére, addig elmennek nagyon alacsony beállítások mellett a címek de mivel nem mai darab így sokat nem kell tőle várni.(G4400-tól is jóval gyengébb)
Félreértetek...
Nem mondtam, hogy tudom,csak ezt hallottam róla, és kíváncsi lennék hogy igaz-e... De ahogy elnézem, ezek szerint nem igaz... A személyes tapasztalataitokra lettem volna kíváncsi. Én örülnék a legjobban hogy ennyi pénzért minél erősebb kártyám legyen...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!