Mit gondoltok erről a configról?
Processzor 80k: [link]
Alaplap 35k: [link]
Monitor 64k: [link]
Ram 20k: [link]
Egér 7k: [link]
SSD 9k: [link]
Gépház 27k: [link]
Tápegység 20k: [link]
Processzor hűtő 24k: [link]
Faxa gép, még így vga nélkül is.
A cpu hűtőt én eltúlzottnak tartom, de te tudod.
Ha lesz OC inkább tápnak ezt venném:
SSD:
Egér tudom hogy szubjektív de én ennyiért G203, Sica vagy Rival 100-n gondolkoznék el.
Monitor TN paneles...
Én csak indokolt esetben vennék, inkább ezt választanám:
Bár én a 9600K-t továbbra is indokolatlanul drágának tartom a 2600X-hez képest.
CPU hűtőre meg annyit hogy te tudod mennyire akarod húzni a CPU-t, ahhoz mérten kell választani.
Pure Rock nem az a kategória amivel érdemes ilyesminek nekivágni.
Azt az egeret nem venném meg, csicsás világítós vacaknak néz ki, gyenge szenzorral és rövid élettartammal. Vga van? I5-9400f-el jobban jársz, abban nincs igp viszont sokkal olcsóbb és nem sokkal gyengébb játékban. Tápegység ekkora teljesen felesleges, jobb minőség 500W inkább, de annyi sem kell. Inkább ezt vedd:
Hűtés tényleg túlzás, Alpenföhn Ben Nevis advanced is elegendő bőséggel, sokkal olcsóbb is. És akkor egy minőségibb, kevésbé fényorgona jellegű egér is bele fog férni a keretbe, mondjuk Logitech G402.
Alaplap ASRock Z390 Pro4 vagy GIGABYTE Z390 UD legyen. Pont csak annyival drágábbak, amennyibe a BIOS frissítés kerülne a Z370-hez.
Memóriából 3-4 ezerrel drágábban már van 2*8 GB, én megfontolnám.
Egér: szépnek szép, de ha a minőség fontosabb, inkább egy Logitech G102 vagy Cooler Master MM520 legyen.
Tápegység: ne ess abba a hibába, mint sokan, hogy feleslegesen nagy teljesítményű, de minőség szempontjából gyenge modellt veszel, főleg tuningra kialakított gépbe. Egy Bitfenix Formula 450W sokkal jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!