Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez az alaplaphoz mik kellenek?

Ehhez az alaplaphoz mik kellenek?

Figyelt kérdés

Szeretnék gépet fejleszteni.De nem vagyok biztos magamban ezért kérek segítséget.Abban hogy ehhez az alaplaphoz milyen RAM jó bele,és hogy milyen videókártya mehet bele?

ASRock G31M-S

És tudnátok-e pontos videókártya típust hogy milyen jó bele ami erősebb a jelenleginél:

Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (256 MB)

Az a 256 mb az a felirat csak dísz mert úgy viselkedik mintha 64 mb-s lenne.

(Tudom ősrégi konstrukció,de nekem jelenleg ennek minimális fejlesztésére van anyagi keretem.És informatikus is megfogja nézni de oda már úgy akarom elvinni hogy árral együtt)

Köszönöm mindenkinek aki válaszol :)

2019. ápr. 24. 19:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Megnéztem bár nekem win 7 van de találtam videòt.

256 mb vram van benne bár nem érződik annyinak :D

Intel Dual Core E5300 2.60 Ghz-s procim van.

De jelenleg nem hiszen hogy belefér a minimális keretembe még egy proci is.

Cserélni kell a hálòzati kártyát,ùjra kell telepìtni (ez munkadìjjal együtt 2000Ft) de viszont ha már szerelőnél van akkor már plusz 2Gb ram (ùjonnan) (3190Ft),ismerősön keresztül pedig 2000Ftért szereztem egy Gt 710-et.

Meg amilyenek a szüleim ők előrefizetéses dologban nem is vannak benne :/

2019. ápr. 26. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!