Ehhez az alaplaphoz mik kellenek?
Szeretnék gépet fejleszteni.De nem vagyok biztos magamban ezért kérek segítséget.Abban hogy ehhez az alaplaphoz milyen RAM jó bele,és hogy milyen videókártya mehet bele?
ASRock G31M-S
És tudnátok-e pontos videókártya típust hogy milyen jó bele ami erősebb a jelenleginél:
Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (256 MB)
Az a 256 mb az a felirat csak dísz mert úgy viselkedik mintha 64 mb-s lenne.
(Tudom ősrégi konstrukció,de nekem jelenleg ennek minimális fejlesztésére van anyagi keretem.És informatikus is megfogja nézni de oda már úgy akarom elvinni hogy árral együtt)
Köszönöm mindenkinek aki válaszol :)
Ami ebbe mehet:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9650, vagy ha bátor vagy, Xeon E5***
RAM: 2*4 GB DDR2 800 MHz
VGA: Bármi, ami PCIe foglalatba megy bele (mindegyik ilyen kb.)
esetleg tudok neked ajánlani .
még az a kérdés hogy mien a tápod ??
de ez egy olcsó és megbizható kártya:
Remélem Marci, te is ilyen okos választ kapsz a saját kérdésedre...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
#1 #2
Köszönöm a válaszokat.Adtam a zöld pacsit :)
#3 hahahaha :D
"hol kell az ilyesmit megnézni hogy mennyi a vram?"
https://www.youtube.com/watch?v=xdKQ6r1zieo
"Abban az esetben mivan ha a videókártya erősebb mint amit támogat az alaplap?"
Olyan nincs. Mint írtam bármelyiket bele tudod tenni, max túl erős lesz a CPu-hoz képest és nem fogod tudni kihasználni, vagy túl gyenge lesz a CPU-hoz képest, akkor meg a CPU nincs kihasználva.
Kedves utolsò köszönöm :)
Azért kérdeztem mivan ha erősebb mint amint az alaplap támogat mert ma ismerősön keresztül tudtam szerezni egy GeForce GT 710-et ami azt hiszem 2 Gb-os az alaplap pedig 384 mb-ig támogat :P
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!