A55BM-E alaplaphoz melyik vincseszter lenne a legoptimálisabb? HDD típusu vincsesztert vennék 1 TG-os elég lenne nekem csak nem tudom hogy milyet lehetne bele rakni ami jó nem értem mi ez a SATA 1-2-3?
SATA szabványok.
Mindegy bármelyik jó hozzá.
Tehát akkor ez is jó lesz:
Seagate Barracuda Pro 1TB 7200prm 128MB ST1000LM049 2.5" SATA III
Western Digital Ultrastar 7K2 1TB 7200rpm 128MB HUS722T1TALA604_1W10001 3.5" SATA III
akkor ez gondolom jó kell legyen
Jó, bár elég húzós árba van ahhoz képest, hogy csak egy közönséges 1 TB -os HDD. Megpótolod pár ezerrel, és ugyan ilyen kapacitású SSD -t veszel, ami azért teljesítményben a többszörösét hozza.
Ha meg a biztonságra törekszel, jobban jársz 2 db olcsóbb 1 TB -os -al RAID 1 tömbben. Még olcsóbban is jössz ki. Így ha az egyik behal, akkor vesznek el az adataid.
Bocs P.O.C.!
Az utolsó mondatodból(#6) kimaradt egy "nem". Ahogy egy másik mai válaszodból is(nCore-os)
Ezáltal ellenkező értelműek lettek...
jav:
------------
Jó, bár elég húzós árba van ahhoz képest, hogy csak egy közönséges 1 TB -os HDD. Megpótolod pár ezerrel, és ugyan ilyen kapacitású SSD -t veszel, ami azért teljesítményben a többszörösét hozza.
Ha meg a biztonságra törekszel, jobban jársz 2 db olcsóbb 1 TB -os -al RAID 1 tömbben. Még olcsóbban is jössz ki. Így ha az egyik behal, akkor NEM vesznek el az adataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!