HDD-ről SSD-re elakadtam, HELP, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Olvastam a PC World két cikkét, "SSD-re újratelepítés nélkül", "HDD-ről SSD-re, ezekre ügyelj". Az alignment-nél elakadtam, biztos, hogy nem jó, mert az AS SSD-nél is Badet ír, az MSinfoba, se jön ki egészre. A klónozás már megvan, mivel azt írta előbb, a Gparted programot ajánlotta, azt letöltöttem a link megnyitásával, de azt az iso fájlt, ha bemountolom, semmit nem tudok vele csinálni, egy helyen tudom megnyitni az utils mappán belül a win64-be találtam egy kötegfájlt meg egy alkalmazást, utóbbi nem reagál, előbbin azt mondja nyomjak meg egy gombot, hogy: "make drive d: bootable", erre fatal errort ír. Azt írja az ubuntu is jó, de azt is le se tudtam tölteni, amúgy a gpartedot se nagyon találtam sehol, gondoltam azért mert ez egy régebbi cikk. Az újabban a minitool p. w.-ot ajánlja, miután sokat sz*rakodtam vele, hogy hogyan töltsem le, rányomtam, h az SSD-n "align all partitions", erre azt írja, ha még egyszer rányomok, hogy ennek már nem kell ez "alredy aliglned". De még mindig nem jó attól függetlenül és badet, valamint tört számot ad ki. Találtam egy olyan cikket, ahol meg azt magyarázza, h win7 előtt fordul ez elő (nekem win 7 64 bit van, tehát WTF?), és hogy ez mennyire macerás mert minden adat letörlődik az újraparticionálásba. Én ezt lesz*rnám, mert lementettem az összes adatom, de most már az egészet nem értem, most akkor particionáljam újra, de akkor elveszik a a HDD-ről és C-ről átmentett rendszer, majd kezdhetem újra a klónozást, vagy mi? Köszi a válaszokat! :)2019. ápr. 16. 00:54
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!