Bios frissítés után nem indul RAIDben a Windows?
Üdv!
RAIDben volt telepítve a Windows. Csináltam egy biosfrissitest és azóta nem indul el raidben. A bootlogoig sem jut el. AHCIben meg bekekhalaloz. Van rá valamilyen mód ,hogy újra telepítés nélkül át tudjam rakni az egyikre a rendszert ami AHCI-n menne?
Álljunk már meg, stop soros, meg hasonlók.
ACHI-ra rakd a SATA mode-ot, csak az egyik HDD legyen bedugva. Winfos kékhalálozni fog, majd újraindul, majd megint kékhalál, megint újraindul, és azt hiszem, hogyha ezt 3-4x eljátszotta, akkor be fog jönni egy olyan, hogy "felkészülés az automatikus javításra". Természetesen nem fogja tudni megjavítani, de felajánl egy speciális lehetőségeket, ahonnan az egyik menü 600 almenüjéből kikeresgélve valahogy meg fogod tudni találni a csökkentett módot (talán hibaelhárítás --> speciális lehetőségek --> indítási beállítások). Ha már egyszer sikerült elindulni csökkentett módban, akkor onnantól már csak simán újraindítod és normálban is menni fog (ne kérdezd, winfos logika). Én is ezzel szoptam egy óráig, de így megoldódott. Remélem, hogy neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!