A gépemnek az alaplap oldalán csak Windows 8.1-s drivere van, akkor a Win10-t fel se rakjam?
A gépemnek azért van sok baja Win10-n mert nincs hozzá win10-s driver?
Procihoz van Win10 driver, de az alaplapnak nincs.
Milyen rendszert rakjak fel?
Akkor lehet ezért vannak sok hibák a frissítések után Win10-n?
Gépem adatai:
TÁP: FSP 400W HEXA
Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Ram: G.SKILL 8GB DDR3 1600MHz F3-1600C11S-8GNT
SSD: Adata 128 GB
Merevlemez: Toshiba 1TB
Merevlemez: WD 1TB
22x dual layer DVD író
Le frissült a win10, le fagyot a gép, egér mozog de semmit se csinál ha rányomtam bármire, ki írt hibákat a meghajtóról és a filmes mappámat át íródót, játék közben újra indult a gép mert frissített. Pár nap sok kékhalálom volt és folyton ciklusban, ez miatt újba raktam a win10. Megint frissült, szintén lefagyott, egér megint semmit se ér, és elég lassan is kapcsolt be a gép, pedig ssd-m van, pc led-je egyfolytában csak világított (pedig villognia szabad a piros lednek), ez egy hétig csinálta, ki cseréltem a dvd író sata kábelére és a hdd-ét (de az alaplapon a sata portban nem cseréltem ki), meg be a dvd íróba, meg szűnt a lassulás, és a led is újra villogót, egy hétig így hagytam, vissza cseréltem a sata kábelt, semmi baj az óta sem, a led is villog. De pár napja megint frissített a win10 szintén nem működött az egér, és néha a tálcán a programok újra töltenek egy pillanatra villognak.
Szerintem a sata kábelnak semmi baja, mert az óta nincs gond, egyértelmű a win10 rongálja, mert én le teszteltem másik sata kábellal is és vissza is cseréltem és semmi gond. Csak azt vettem észre az alaplapon a sata csatlakozó kicsit ferde.
De néha programok a tálcán töltenek, miért?
De úgy cseréltem ki a sata kábelt a DVD írójával, hogy az alaplapon nem húztam ki őket, csak a meghajtókon cseréltem ki, de a DVD íróval nem volt gond, így vissza is cseréltem a meghajtókon 1 hét után, most már 4 hete semmi gond nincs vele, semmi új hibát nem ír a hard disk.
Ezt írta még egy honnapja ezelőtt a meghajtóról.
Kép:
Hard disk
És mikkor még nem cseréltem ki a sata kábelt, akkor a HDD meghajtó eltűnt, és lassan jött elő az MSI logó mikkor be kapcsoltam a gépet, de a led folyamatosan világított. Vissza cseréltem és ilyen gond nincs már.
Át íródott a filmes mappám a HDD-n meg amit linkelek képet írta ki:
a meghajtóról.
Más nap már csak kékhalál fogadott, ezek a összes hiba akkor kezdődött mikkor frissített a win10 és lefagyott, és az egér se működöt mikkor kattintottam bárhová.
Mikkor akartam lehúzni télen a Thosíba-t elég nehezen jött le a sata portról, kicsit jobbra és balra mozgattam a sata kábelt.
Ezért ferdült meg a sata port?
Így áll a ferde SATA port: [link]
Nem a saját képem, csak be jelöltem.
Thosíba-t elég nehezen jött le a sata portról télen, mikkor szereltem be az SSD-t a HDD helyére.
Azt mondták a sata port nem probléma hogy óda van csatlakoztatva az SSD.
Nem sikerül letiltanom a frissítéseket a szolgáltatásokban.
Tegnap letiltottam, mára már vissza kapcsolta.
A windows update medic service-re meg azt írja, hozzáférés megtagadva.
Windows 10 Home
Windows Loader-rel van aktiválva.
Win7-ről frissítettem álltam át, és akkor be aktiválta automatikusan.
Miért nem tudom letiltani a frissítéseket?
Nagyon idegesítenek a sok hibáival.
Windows 10 tálcán fel-felvillan a programok 20 percenként miért?
Régebben le tudtam tiltani a frissítéseket is.
Akkor szerinted miért vannak ezek a gondok?
Nagybátyámnál is voltak hasonlók, ura kellett neki raknom.
Sok hasonló win10-s hibákról olvasok itt gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!