Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki hasznos dologra is...

Valaki hasznos dologra is használja a számítógépet?

Figyelt kérdés

Nem provokatívnak szánom a kérdést, mert tényleg csodálkozom. Öreg ember vagyok, de még nem szenilis, haladok a korral, nyitott vagyok mindenre.

Közel harminc éves a számítógép a legfőbb munkaeszközöm.

Amire felfigyeltem itt, s nem hagy nyugodni már egy jó ideje. Senki nem használja ezt a nagyszerű eszközt tanulásra, munkavégzéshez, művelődéshez.

A kérdések nagy hányada valamilyen játékhoz kötődik. Elfut-e egy adott konfigon a kedvenc játéka? Más típusú kérdés szinte alig van.

2019. márc. 8. 10:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csak játékkal kapcsolatos kérdések vannak. Csak menj rá a Programozás vagy Weblapkészítés alkategóriára, és meglátod.

Itt a Hardverekben tényleg túlnyomórészt a gamer gépekkel kapcsolatos témák dominálnak, ennek okát már írták előttem: ha valaki kémiát, idegen nyelvet vagy bármi mást tanulna, arra egy 10+ éves masina is elég. Újabb játékok alá viszont kell a vas, és inkább kérjen tanácsot valaki hozzáértőktől, mint átverjék, vagy olyasmit vegyen, aminek az árából jobbat kapott volna. Komolyabb, erőforrás igényes PC-s munkát illetően is akadnak azért kérdések.

2019. márc. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!