Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki hasznos dologra is...

Valaki hasznos dologra is használja a számítógépet?

Figyelt kérdés

Nem provokatívnak szánom a kérdést, mert tényleg csodálkozom. Öreg ember vagyok, de még nem szenilis, haladok a korral, nyitott vagyok mindenre.

Közel harminc éves a számítógép a legfőbb munkaeszközöm.

Amire felfigyeltem itt, s nem hagy nyugodni már egy jó ideje. Senki nem használja ezt a nagyszerű eszközt tanulásra, munkavégzéshez, művelődéshez.

A kérdések nagy hányada valamilyen játékhoz kötődik. Elfut-e egy adott konfigon a kedvenc játéka? Más típusú kérdés szinte alig van.

2019. márc. 8. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Játék mellett képszerkesztésre és videovágásra használom az otthonit; illetve mivel munkából adódóan sok gépet javitok/rakok össze
2019. márc. 8. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Azért érdeklődnek affelől, hogy egy játék elviszi-e a kiszemelt játékot, mert manapság minden számítógép alkalmas a böngészgetésre, tanulásra vagy a dolgozásra. Viszont egy irodai gép nem viszi a játékokat. Szóval sokan a játékok felől érdeklődnek, de mellette használják másra is természetesen.

Amikor én összeraktam az első számítógépemet énis úgy indultam neki itt egy kérdéssel, hogy játékra mennyire lesz elég stb. A tanulásra munkára dolgokat meg sem kérdeztem, mert az alap dolog.

Egyébként játék miatt raktam össze a gépet, mégis többet használom tanulásra illetve egyetemre. Főleg hogy IT-s vagyok, van hogy fél napokat ülök a gép előtt amíg nem sikerül megírnom egy programot.

Szóval akinek van otthon számítógépe, biztosra merem mondani, hogy már használta/használja más értelmes dolgokra is játékon kívül. A játszás az egy olyan dolog, amit azért érdemes megkérdezni ha netezés mellett akarunk játszani is rajta.

2019. márc. 8. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Munkahelyen ipari gép vezérlésére, otthon inkább szórakozásra használom. Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.

Mivel a munkájához az ember általában nem a GYK-n kér segítséget, logikus, hogy több szabadidős tevékenységhez kötődő kérdés van itt. Nincs ezzel semmi baj.

2019. márc. 8. 11:14
 4/11 Robivosi ***** válasza:

Jó kérdés! De tudod, ahány ember, annyi felhasználói szokások.

Ebben a kategóriában ez természetes.

Nincs külön rendszer telepítés, vagy fotó kezelés, vagy játék szoftver, sőt programozás, vagy közösségi média, vagy hangszerkesztés.

Ezen az oldalon sok segítőkész emberke van és sok jó tanáccsal.

Tedd fel a kérdést, és itt biztos hogy segítenek!

2019. márc. 8. 11:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Úgy látszik, mégsem vagyok eléggé képben.
2019. márc. 8. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:

"Valaki hasznos dologra is használja a számítógépet?"

Én szoktam tanulásra, ismétlésre. Anatómia atlaszt használok, élettan, kórélettan, fizika, kémia, biológia anyagok vannak meg elektronikusan.

Publikálásokba is besegítek, ellenőrzök, sőt, szövegbeolvasót is használok, stb...

Ezekhez viszont semmi kérdésem nincs:)

2019. márc. 8. 11:58
 7/11 Robivosi ***** válasza:
Nem biztos! Tedd fel nyugodtan a kérdést, biztos hogy segítünk
2019. márc. 8. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja és a youtube-on is rengeteg témábavágó videót nézek. Van, hogy jegyzetelek, meg ilyesmi. Ezekhez PC-t használok
2019. márc. 8. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Sokan sokféle dologra használják a gépet, de pont akkor szokott elfogyni a felhasználók tudása, mikor bekéne nézni a motorháztető alá.

Olyan ezt mint mondjuk a gépjármű vásárlás, mindenki el tudja dnteni tetszik-e neki a kocsi, esetleg preferál egy márkát, de specikációkat már vagy nem érti vagy nem teljesen. Például a Régi FX procik nagyon jónak néznek ki ha csak a címszavak nézzük "8 mag, 5 Ghz" és még olcsó is, de sehol sincs egy 2017 után megjelent 8 magoshoz képest.

2019. márc. 8. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Mert aki nem játszik az mit kérdezzen ?
2019. márc. 8. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!