APC szünetmentes táegységet hova lehet vinni garanciális javításra? A céget se telefonon se emailben nem érem el, nem válaszolnak.
Természetesen ez nem így működik, hogy nem foglalkoznak vele. Kötelességük foglalkozni vele. Bemész, kérsz egy pappert arról, hogy javításra átvették és intézzék csak szépen a dolgot.
APC - márkaszerviz
APC Schneider Electric
1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/b.
Telefon: 06 (1) 382 2600
Compker bolt:
1132 Budapest, Visegrádi utca 6.
(A Nyugatitól 1 sarokra)
Üzlet nyitvatartás: H-P 10:00-18:00
...ha meg nem Pesten laksz, akkor postázd vissza nekik, hogy élsz a vásárlástól való elállás lehetőségével. Sürgősségivel és ajánlott küldeményként add fel a csomagot a fenti címre.
Ők mondták, hogy 3 nap után ők nem foglalkoznak ezzel. Én sem akarom elhinni, de tényleg így van.
Köszi az infót, holnap el is viszem ide amit bemásoltál.
A Compker hibabejelentője:
* [link]
ha kitöltötted az űrlapot, a személyes/postai kézbesítés esetén azonnal eljuttathatod a terméket a Compkerhez.
Az APC szerviz szolgáltatása:
* [link]
Olyan meg nincs, hogy a Compker nem veszi át. Kötelezően 1 év jótállást kell adnia a termékre, ha ezt nem teszi meg fordulj a Fogyasztóvédelemhez.
Viszont most látom, hogy ez van a számlán:
,,A számlán szereplő árukra a mellékelt garancia levél alapján feltüntetett ideig szóló szervizünkben érvényesíthető jótállást vállalunk! (Kivéve a gyártó "külső" garanciajeggyel rendelkező termékek)
ÉS én kaptam külső garanciajegyes papírt :///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!