Konzol vásárlás?
Szeretnék egy konzolt vásárolni. Arra lennék kíváncsi, hogy a 8GB RAM elég, vagy vegyek inkább 12-16GB-ot? :(
Lehet gáz, de még életemben nem volt konzolom. Használtam már, de... értitek. :)
És konzolban hova akarsz ram-ot fejleszteni, mikor az egész egy lezárt gép, amibe nem tudsz belenyúlni, ha megbontod buktál minden garanciát?
Konzolnál nincs ilyen, mint asztalinál, hogy most ilyen ram, olyan vga, stb. Vannak típusok, azok közül lehet válogatni.
A fő kérdés milyen típusú játékok érdekelnek, ettől függően lehet PS4, Xbox one vagy Nintendo switch, ha megvan milyen fajta konzolt akarsz, utána jöhet a pontos típus, kell a 4k, 60 fps, stb.
Félreérted. Nem bele akarom szerelni, hanem hogy melyik típust éri meg, ami 8gb-al vagy inkább 12-vel jön. Vagy van egyáltalán konzolnál jelentősége?
Igaz is, én hibám, én nem tudtam emberi módon fogalmazni. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!