Milyen videókártyát vegyek?
Jelenleg egy 1050 ti om van és jövőre szeretnék venni egy újat.
Olcsobb GTX 1060 6GB-os modelleken gondolkodom (max.100.000forint) Főleg Asus és Gigabyte oldalon.
Asus márkában belül Dual (aminek dobozán egy tigris van és a kártya fehér).Az mennyire érné meg?
Tudom még messze van a jövőre de már most elkezdtem gondolkodni rajta. Procim i5-7400, 16GB DDR4 RAM és 500W-os tápom van. Tehát olyan kéne ami ezeknek megtudna felelni. Ezért gondolkodom azon az Asus dualon. (nvideas kell nekem mert rx-ek nem nagyon jönnek be nekem)
Akkor még várok.
De ha GTX 1660 túl drága lesz akkor szerintetek 80-100k között megéri majd venni egy GTX 1060 6GB (asus,msi,gigabyte) ???
Hardverapró?
Egyébként akármennyire erőlteted az 1060-at, az rx 590 jobb nála, az rx 580-al pedig egy szinten van
Mondom én nvidia kedvelő vagyok.
Tehát most megvárom hogy milyen és mennyi lesz az új GTX 1660 és ha jó lesz minden szempontból akkor azt veszem.
Ha nem lesz jó mert vagy túldrága vagy nem lesz jó az ár/érték
Ma olvastam a(z) nVideo oldalán az új GTX 1660-ról és ott azt írták hogy 3x gyorsabb lesz a gtx 960-nál és 1,5x lesz gyorsabb a gtx 1060-nál és olyan 80k lesz de itt az áfa miatt lesz olyan 90-100k.
Úgy maradok a GTX 1660-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!