Milyen videókártyát vegyek?
Jelenleg egy 1050 ti om van és jövőre szeretnék venni egy újat.
Olcsobb GTX 1060 6GB-os modelleken gondolkodom (max.100.000forint) Főleg Asus és Gigabyte oldalon.
Asus márkában belül Dual (aminek dobozán egy tigris van és a kártya fehér).Az mennyire érné meg?
Tudom még messze van a jövőre de már most elkezdtem gondolkodni rajta. Procim i5-7400, 16GB DDR4 RAM és 500W-os tápom van. Tehát olyan kéne ami ezeknek megtudna felelni. Ezért gondolkodom azon az Asus dualon. (nvideas kell nekem mert rx-ek nem nagyon jönnek be nekem)
“Nvidias kell mert az rx nem nagyon jön be”
Ez elég sz@r érvelés. Újonnan RX 590-et, használtan GTX 1070-et vennék.
De jövőre egész más lesz a helyzet, jön a navi, gtx 1660 (ha egyáltalán így fogják hívni), stb. Szóval ezzel még ráérsz. ProHardveren van is ilyen topik, ott elég sok ember tud neked választ adni
100k -ért mindig is borzasztó rossz vétel volt a 1060.
80 körül van 8gb-os rx 580, a gpu-ja is jobb.
Mindenesetre ne is akarj ennyire előre gondolkozni, majd akkor kiderül mire van pénzed és azok közül melyik értelmes választás.
Majd meglátjuk hogy mi lesz jövőre.
Még pénzem sincs nagyon rá úgyhogy pláne hogy várok.
Ja és ha én te lennék most azonnal eladnám a 1050 et kb kaphatsz érte 40k-t és vennék helyette egy RX570-et kb hasonló áron vannak de teljesítményben óriási 60% a különbség az rx javára. 1050 nem ebbe a configba való, az alacsony fogyasztású gépekbe szokták 250-280 wattos irodai gépekhez low profil miatt is főleg.
4. voltam
Cougar vtx tápom van és az bronz.
Most elkezdtem nézegetni ezt az RTX 2060-at.. erről a kártyáról vélemény?
RTX funkcióját képtelen kiszolgálni a gyenge GPU miatt.
Ha ezt nem vesszük figyelembe, 130-ért van legolcsóbban, annyiért most okés vétel (persze RTX-et ne akard kihasználni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!