Melyik processzor éri meg jobban? AMD vagy INTEL?
Pontosabban a kérdés, melyiket éri jobban megvenni :
Intel E7500 Core 2 Duo 2930/1066 Mhz LGA775 3Mb Box........33 740 Ft
vagy
AMD Phenom II X4 925 AM3 2,8GHz BOX........38 910 Ft
Előző te hülye vagy :D.
Az AMD most nagyon odaver az intelnek az olcsó és jó prociaival/videókártyáival.
"Előző te hülye vagy :D.
Az AMD most nagyon odaver az intelnek az olcsó és jó prociaival/videókártyáival."
Hát nem hülye!
Az intel jobb saját tapasztalatomból, olyan nem ír ilyet akinek hasonló teljesítménybe van/volt mindkettő!
Pl: i5 750, a vele árban azonos phenomnál az l2-je: 2 megával nagyobb, és 4.2 ghz-re fel lehet húzni azt is!
Az intel az mindig jobb volt.
Attól hogy amd-ből találsz olcsóbban jobbat, attól hülyeséget ne írjál. Köszi
mivel még nem igazán tudja kihasználni semmi a 4 magot még 1 jó ideig, szerintem ne vegyél 4 magos procit
de ez csak az én véleményem
a több mag nem úgy működik mint a 2 magosnál hogy "egyszerre" 2 számítás, hanem feladatokra vannak osztva ( http://www.youtube.com/watch?v=s0KS9jEb8wU&feature=related)
pl ha nincs fizikai számítás már ki is lehet lőni 1 magot nincs 3D számítás
már csak 2 mag
nincs terület számítás van 1 magod :D
ennyit a 4 magról
Az AMD kártyák jól, de itt processzoról van szó.
Nem hiába csak 5 ezer forint a különbség egy 2 magos Intel és egy 4 magos AMD között. Nem mondom, hogy rossz az AMD, de az Intel veri.
Ja és máskor ne hülyézz le másokat mikor te vagy a "tudatlan".
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!