Ha nem csak játékra lenne hanem netezésre (youtube, facebook, stb. ilyenek) meg töltögetésre, nézésre akkor is jó az AMD 4 magos processzor?
Tehát netezni, tölteni (játék, film, program), filmeket nézni valamitn kép-videó szerkesztés. És persze JÁTÉKOK!!!
Így is jó valamelyik AMD 4 magos proci (955,965-ra gondoltam)
Az AMD 4 magos proci x4 955,965 pont neked való.Nehogy intelt vegyél, mert az erősebb, és kevesebbet fogyaszt.
Az AMD a neked való.
Már megint kezded.
Mint mondtam ilyen árban nincs jobb intel CPU játékra, mivel mai játékok szempontjából jobb a fizikai 4 mag és ez meg is látszik min fps-nél.
Szóval előre mondom nem kell a fanboyoskodás és a TDP értékek mutogatása.
Amúgy ha valaki értelmes infókat is feltud hozni ilyen téren intel védelemben szívesen vesszük szerintem.
Már itt is ez az intel vs amd vita.Nekem volt mindkettő és hogy megmondjam nekem egyikkel sem volt semmi bajom.Az meg tény hogy ár érték arányban az amd a jobb.
A kérdésre meg a válasz hogy ez a proci szinte mindenre jó.
Sőt,a hétköznapi felhasználók 90 százaléka ki sem tudja használni.
Tudor Vidor
Tudom mi a TDP érték éppen ezért nem helyénvaló hiszen csak a max fogyasztást mutatja.
Persze hogy fogyasztásban a sandy-k mindent vernek csak mást se hoznak fel mindig csak a TDP-t.
Amúgy szerinted játékra i3 2100 vagy Phenom II X4 955.
Én egyértelműen a 955 mellett vagyok ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!