Vettem egy új procceszort betettem a gépbe és azt írja ki analog. Leáll és újraindul és ezt ismétli, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Lga 1151-es socketet fogad be az alaplapom,ezelőtti procceszorom egy g4600-as most újítani szerettem volna egy i3-8100 3.6 ghz oem-re de folyamatosan ezt csinálja ha beteszem2019. febr. 14. 15:33
1/12 anonim válasza:
Az alaplapod kezeli a 8. generációs procikat?
2/12 A kérdező kommentje:
Elvileg igen
2019. febr. 14. 15:38
3/12 A kérdező kommentje:
Bár ebbe nem vagyok biztos,én csak a foglalatott néztem :/
2019. febr. 14. 15:42
4/12 A kérdező kommentje:
Utána néztem fail vétel volt úgy latszik :/ nem támogatja
2019. febr. 14. 15:48
5/12 anonim válasza:
Inkább írd le, hogy milyen lapod van, hátha egy BIOS frissítés megoldja.
6/12 anonim válasza:
"Utána néztem fail vétel volt úgy latszik :/ nem támogatja"
Annyira nem fail, mert a további fejlesztéshez úgyis kellett volna valami új lapot venned
7/12 A kérdező kommentje:
B250M-DS3H alaplapom van
2019. febr. 14. 16:53
8/12 anonim válasza:
Akkor a lap a ludas, a 8. és a 9. generációs processzorok csak 3xx lapokkal indulnak, a tiéd viszont 2xx.
9/12 MGéza válasza:
Az utolsó a helyes válasz, de processzorból már tudható volt. Másik lap kell.
10/12 anonim válasza:
Na ez a baj azzal, mikor már foglalatot is lusták váltani. Elég ha laikusként annyit lát az ember, hogy mindkettő 1151-es, és már megy is megvenni.
Mivel ezt a lapot maximum moddal lehet rávenni a processzor kezelésére (felejtsd is el, hogy bárki vállal ilyesmit), így egyetlen opciód, ha valamelyiktől megszabadulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!