Hogyan frissítsem az összes drivert a számítógépemen?
Figyelt kérdés
Van rá valami program? Driver Booster? Vagy egyesével valahogy?
Számítógépem:
Alaplap: ASUS Z170-P
Processzor: Intel Core I7-7700K
Videokártya: ASUS Nvidia Geforce GTX 1050TI
RAM: Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2400MHz
2019. febr. 14. 11:01
2/9 anonim válasza:
A driverscloud elég jó,én ezzel szoktam.
3/9 anonim válasza:
Ami nincs elromolva, azt nem kell megjavítani.
4/9 anonim válasza:
Én mindig egyesével csinálom. És sosem a legfrissebbet, hanem mindig azt a verziót, ami jól működött. Vannak eszközeim, amik csak nagyon régi driverekkel mennek jól.
5/9 anonim válasza:
Vannak rá programok, de én speciel őrizkedek tőlük.
Telepítéskor az ember úgy is a legfrissebbet rakja fel, aztán meg a videokártya meghajtóján kívül nemigen kell máshoz hozzá nyúlni.
6/9 anonim válasza:
Egyesével leszeded őket a gyártó weboldaláról, és felteszed őket. Ha kérik, akkor kettő között újraindítod a gépet. Nem kell hozzá semmilyen csodaprogram, ami inkább malware bánya.
7/9 anonim válasza:
Hat figyelj, meg egy erv a driver booster es tarsai ellen, hogy a felsoroltakhoz kemeny 1db drivert kellhet letolteni, csak nvidia oldalarol a vga-hoz. Ne legyen mar olyan megterhelo ez :)
8/9 anonim válasza:
Remélem összeszedsz valami virus majd ezekkel a fos programokkal, kb fél óra alatt meglenne az egész normálisan...
9/9 anonim válasza:
Ja persze,csak az alaplaphoz van egy csomó driver.és ez csak egy komponens..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!