A számítógépemen szaggat a videólejátszás. Mit csinálhatok vele?
Használtan vettem egy gépet, elvileg van benne kakaó, de szaggat a videólejátszás, fájlból és online is, néha pár másodpercre elmegy a kép. Átállítottam a megjelenítést hogy a Windows szabályozza, kitoltam a lapozófájlok méretét és töredezettségmentesítettem is, de úgy tűnik ezek nem sokat segítettek.
Ez VGA probléma lesz, vagy némi állítgatással is megoldható a dolog?
Haladjunk sorban: "elvileg van benne kakaó" - azért kicsit több konkrétum kellene a gépről.
Milyen processzor és videokártya van benne, valamint mennyi memória?
Külön program nélkül is kiírathatók ezek az infók:
Start menü > egyből írd: dxdiag > feljebb klikk a megjelenő találatra > a processzor és a memória adatok egyből láthatók a program ablakában > felül a Képernyő fület választva a videokártya adatok is megjelennek.
8 GB memória
Intel Core 2 Quad CPU Q9400, 2.7 GHz proci
A VGA-val gondban vagyok, mert nem ír külön grafikus kártyát, integrált Intel Q45/Q43 Express lakpakészletet ír a monitornál, de ezt a Windows tolja fel, amelyik gépre ráraktam, mindenhol ezt írja. Setupja van a gépen, ha megpróbálom elindítani, azt írja hogy nem elég hozzá a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!