Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépemen szaggat a...

A számítógépemen szaggat a videólejátszás. Mit csinálhatok vele?

Figyelt kérdés

Használtan vettem egy gépet, elvileg van benne kakaó, de szaggat a videólejátszás, fájlból és online is, néha pár másodpercre elmegy a kép. Átállítottam a megjelenítést hogy a Windows szabályozza, kitoltam a lapozófájlok méretét és töredezettségmentesítettem is, de úgy tűnik ezek nem sokat segítettek.

Ez VGA probléma lesz, vagy némi állítgatással is megoldható a dolog?

2018. máj. 15. 15:41
 1/6 Dongaben ***** válasza:
Tudom: Elavult, de tényleg soha, semmi hasonló gondom nincs semmilyen fájlformátummal. "KLite Codeckpack+MediaPlayer Classic".
2018. máj. 15. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Naná hogy elavult, írtam hogy használtam vettem. Letöltöttem a pack-et, aztán majd kiderül hogy javult-e a helyzet. Egy próbát megér.
2018. máj. 15. 16:16
 3/6 A kérdező kommentje:
A pack csak rontott a helyzeten, átállította a lapozókat, így még szarabb lett a lejátszás, szal legyalultam és visszaállítottam ahogy volt.
2018. máj. 15. 16:30
 4/6 CspCsj ***** válasza:

Haladjunk sorban: "elvileg van benne kakaó" - azért kicsit több konkrétum kellene a gépről.

Milyen processzor és videokártya van benne, valamint mennyi memória?

Külön program nélkül is kiírathatók ezek az infók:

Start menü > egyből írd: dxdiag > feljebb klikk a megjelenő találatra > a processzor és a memória adatok egyből láthatók a program ablakában > felül a Képernyő fület választva a videokártya adatok is megjelennek.

2018. máj. 15. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

8 GB memória

Intel Core 2 Quad CPU Q9400, 2.7 GHz proci

A VGA-val gondban vagyok, mert nem ír külön grafikus kártyát, integrált Intel Q45/Q43 Express lakpakészletet ír a monitornál, de ezt a Windows tolja fel, amelyik gépre ráraktam, mindenhol ezt írja. Setupja van a gépen, ha megpróbálom elindítani, azt írja hogy nem elég hozzá a gép.

2018. máj. 16. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Van a gép hátulján egy DVI-D csatlakozó. Nyilván az lehet a grafikus kártya. Megéri szerezni hozzá egy átalakítókábelt és kipróbálni hogy működik-e?
2018. máj. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!