Fura egérhiba oka?
Egy olyan érdekes hibával találkoztam ma, hogy ahogy bekapcsoltam a gépet, megjelent az eszközillesztőt nem sikerült telepíteni/hiba történt felirat jobb alsó sarokban és nem mozgott az egér, illetve nem is világított alul.
Ujraindítás után ugyanez, így egyéb híján billentyűzettel elzongoráztam az eszközkezelőbe, ott ismeretlen USB eszközként szerepelt, illetve annyi volt a felirat, hogy a Win hibát észlelt ezért letiltotta, sehogy sem sikerült engedélyezni. Gondoltam nézzük mit szól ha adok neki egy Win lemezt, betettem a 7-et, ahogy bejött a telepítő üdv képernyője, ott sem mozgott az egér.
Van egy rossz - néha kettőt kattanó - egerem azzal megpróbáltam, minden rendben működött vele, hát oké, akkor egér hiba, de gondoltam laptopon megpróbálom még az egeret, hisz nem is régi, laptopon meg hiba nélkül működött, utána gondoltam egyet, visszadugtam azt az egeret, és minden gond nélkül működik.
Ezt mi okozhatta?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!