Ez egérhiba lenne?
Sanszos, hogy szenzorhibás. Garancia.
G.
Ha garanciális, akkor kötelesek cserélni/javítani. Ha nem, még akkor is van esélyed, de ezt már a bolttal kell megtárgyalni.
G.
Legjobb tudomásom szerint 3 napon belül cserélni kötelesek a garanciális hibás terméket egy másikra (vagy hasonló értékűre). Az már a bolt egyéni jófejsége lehet, hogy beszámítja-e az árát egy másikba.
Másik: 5 ezer Ft-ért normális irodai egeret nem kapsz, nem hogy egy gamernek csúfolt ocsmányságot. Nem tudom mit vártál...
Nem egy csúcsszuper gamer egérre számítottam, ezzel tisztában is voltam hogy nem olyan minőségi, na de hogy ennyire nem, azt nem gondoltam volna. A Gigabyte M6880-am is minőségibb ennél, pedig feleannyiért vettem.
Köszönöm a válaszokat.
74%, nem tudom, hogy ugyan arról az A4Tech-ről beszélünk-e, de ami nekem van egerem tőlük (XL-750BK), az kb. 2 éve hibátlanul teszi a dolgát.
G.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!