Hogy lehetne újra működésre bírni az egeret?
Hali!
Van egy Zowie ec1 evo egerem. Eddig tökéletesen működött, azonban pár napja egyik pillanatról a másikra nem működött tovább. Éppen játszottam egy barátommal, az egér ezalatt végig működött, viszont a játék végén azt vettem észre, hogy nem tudok kilépni a játékból, mert nem mozog az egér. Csomó mindent kipróbáltam. Újraindítottam a gépet, hátha helyre áll a hiba, de nem így lett. Átraktam másik USB csatlakozókba, BIOS beállításokra is ránéztem, újraraktam a drivert is (eszközkezelőben töröltem, majd csatlakoztattam az egeret, így magától felrakta, illetve rámentem az illesztőprogram frissítése opcióra is), átmentem csökkentett módba is, illetve másik 3 gépen is kipróbáltam, de sehol sem működik, holott a számítógépek érzékelik: Amint bekapcsol a gép, az egér görgője pirosan villogni kezd, majd átvált folyamatos lilás világításra, majd megjelenik egy ablak jobb alól, hogy az eszköz használatra kész. Eszközkezelőben meg is jelenik HID-kompatibilis eszközként, illetve a Win10 gépháza konkrétan Zowie egérként mutatja. A villogó görgő ekkor vált át folyamatos lila világítássá. (A piros szín a legkisebb DPI a lila pedig a legnagyobbat jelenti.) Különböző fórumokon is keresgéltem válaszokat, de sehol sem igazán találtam kielégítő választ. Mit lehetne ilyenkor tenni? Működésre lehet még bírni valahogy? Igazából kb. 3 éves az eszköz (2015 eleje felé vettem), szóval az is lehet hogy ennyit bírt és vehetek újat? Sajnálnám mert megszoktam, elég jó kis egér és azon kívül, hogy hébe-hóba duplán kattintott a bal gombja, azon kívül semmi baja sem volt. Ezért is lepődtem meg, hogy így egyik pillanatról a másikra szállt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!