Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amilo Li 1720-as típusú...

Amilo Li 1720-as típusú laptopon hogyan lehet a wifi-gombot működésre bírni?

Figyelt kérdés

Néhány hete a Fujitsu Siemens Amilo Li 1720-as típusú laptopunk összeomlott (nem volt hajlandó egyik óráról a másikra bekapcsolni), újratelepítettem, mivel eredetileg xp lett hozzá kiadva, azt tettem rá, sp3-asat.

Akármilyen drivert raktam fel, a wifi gombot nem sikerült működésre bírni. Megpróbáltam BIOS-ban automatára állítani, szintén semmi változás.

Próbaképp, van korábbi, Amilo Li 1718 típushoz eredeti Vista telepítőm is, ráraktam ezt is, helyzet ugyanaz, driver, bios, semmi. Valakinek esetleg van tippje? Vagy elbúcsúzhatom a géptől (főleg páromnak volt netezésre fenntartva.)

2017. ápr. 4. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
vagy veszel bele 3ezer forintért egy usb-s wifit, ha ennyit megér neked.
2017. ápr. 4. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem igazán szeretnék rákölteni. A 1718-asommal is trükközni kellett anno valamit, a wifi-gomb ott is sokat szerencsétlenkedett, tudom, hogy van valami módja, csak nem emlékszem.

Itthon meg van már netünk, csak ezért nem szeretnék másikat.

2017. ápr. 4. 13:59
 3/3 anonim válasza:
Én tudom a választ.
2017. nov. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!