Új HDD-re nem tudom telepíteni a windowst, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicseréltem a HDD-t a gépemben és minden egyes próbálkozásomkor mikor kijelöltem telepítésnek a HDD-t valami hibaüzenet nem engedte hogy telepítsem rá.A BIOS-ban már átállítottam a beállításokat AHCIról RAID és IDE módba is de nem ment így sem.Az egyik próbálkozás után már oda jutpttam hogy a windows telepítőjében a lemez választásnál már 2048 GBot ír miközben a HDDm 1TB-os.Mi lehet a gond?2019. jan. 30. 17:34
1/16 A kérdező kommentje:
A telepítő CD-t is bootoltam már ACHI és UEFI módban is
2019. jan. 30. 17:35
2/16 anonim válasza:
Állíts vissza mindent a biosban, majd írd le, hogy telepítésnél mi a hibaüzenet. Azon kell elindulni, nem vaktába lövöldözni
3/16 A kérdező kommentje:
“A windows nem telepíthető erre a lemezre.Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről.Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében.”
2019. jan. 30. 17:43
4/16 anonim válasza:
Egyáltalán milyen windowst akarsz telepíteni?
5/16 A kérdező kommentje:
Windows 10 Pro
2019. jan. 30. 17:45
6/16 A kérdező kommentje:
Most a telepítőben már a teljes méret 931,5 GB-ként jelenik meg, így , hogy a BIOS vissza lett állítva
2019. jan. 30. 17:47
7/16 anonim válasza:
Vissza kell állítani AHCI módba, és a secure boot opciót ki kell kapcsolni, valamint a boot-ot legacyval próbáld meg ott az usb-det kiválasztani én ajánlom neked h a windows 10et szedd le a microsoft oldaláról a saját alkalmázásával mediacreationtool ezzel a legjobb és legegyszerűbb egy pendrivera rakni, akár lemezre de ez már nem jellemző ma már.
Ja és minden partíciót törölj le róla, ha lett rá telepítve akármi is.
8/16 A kérdező kommentje:
AHCI módban van, secure boot kikapcsolva. A Microsoft oldaláról van az eredeti telepítő CDre írva és így is fent áll a probléma. :/
2019. jan. 30. 18:19
9/16 A kérdező kommentje:
A héten egy másik gépre már telepítettem a windowst erről a CDrőp szóval nem hiszem hogy a CDvel probléma lenne
2019. jan. 30. 18:22
10/16 Gábor_79 válasza:
Írd már le milyen alaplapra raknád! Akkor a manual alapján megállapíthatóak a gyártói alapbeállítások. Legacy módban a Compatibility Support Modul-t, azaz CSM-et enabled-re kell még állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!