Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új HDD-re nem tudom telepíteni...

Új HDD-re nem tudom telepíteni a windowst, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kicseréltem a HDD-t a gépemben és minden egyes próbálkozásomkor mikor kijelöltem telepítésnek a HDD-t valami hibaüzenet nem engedte hogy telepítsem rá.A BIOS-ban már átállítottam a beállításokat AHCIról RAID és IDE módba is de nem ment így sem.Az egyik próbálkozás után már oda jutpttam hogy a windows telepítőjében a lemez választásnál már 2048 GBot ír miközben a HDDm 1TB-os.Mi lehet a gond?
2019. jan. 30. 17:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
A telepítő CD-t is bootoltam már ACHI és UEFI módban is
2019. jan. 30. 17:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Állíts vissza mindent a biosban, majd írd le, hogy telepítésnél mi a hibaüzenet. Azon kell elindulni, nem vaktába lövöldözni
2019. jan. 30. 17:37
 3/16 A kérdező kommentje:
“A windows nem telepíthető erre a lemezre.Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről.Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében.”
2019. jan. 30. 17:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán milyen windowst akarsz telepíteni?
2019. jan. 30. 17:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Windows 10 Pro
2019. jan. 30. 17:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Most a telepítőben már a teljes méret 931,5 GB-ként jelenik meg, így , hogy a BIOS vissza lett állítva
2019. jan. 30. 17:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Vissza kell állítani AHCI módba, és a secure boot opciót ki kell kapcsolni, valamint a boot-ot legacyval próbáld meg ott az usb-det kiválasztani én ajánlom neked h a windows 10et szedd le a microsoft oldaláról a saját alkalmázásával mediacreationtool ezzel a legjobb és legegyszerűbb egy pendrivera rakni, akár lemezre de ez már nem jellemző ma már.

Ja és minden partíciót törölj le róla, ha lett rá telepítve akármi is.

2019. jan. 30. 18:14
 8/16 A kérdező kommentje:
AHCI módban van, secure boot kikapcsolva. A Microsoft oldaláról van az eredeti telepítő CDre írva és így is fent áll a probléma. :/
2019. jan. 30. 18:19
 9/16 A kérdező kommentje:
A héten egy másik gépre már telepítettem a windowst erről a CDrőp szóval nem hiszem hogy a CDvel probléma lenne
2019. jan. 30. 18:22
 10/16 Gábor_79 ***** válasza:
Írd már le milyen alaplapra raknád! Akkor a manual alapján megállapíthatóak a gyártói alapbeállítások. Legacy módban a Compatibility Support Modul-t, azaz CSM-et enabled-re kell még állítani.
2019. jan. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!