Tudtok ilyen alaplapot az elmúlt 2-3 generációból?
Valami olyan alaplapra gondoltam, amire olyan hangzás van integrálva, hogy összefosom magam. Emellett lehetne aránylag tartós, de tuningolni meg ilyesmire nem kéne. Zene/film/játék, ilyesmire lenne használva, a felsorolási sorrend az kb a fontossági is.
Előre is köszönöm a tippeket.
Nem tudom nálad mitől ugrik ki a barna mackó.
Ebben a kérdésben pont a te problémádon rugóznak
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Igaz nem teljesen friss a kérdés, de az eltelt időben nem sok minden történt ezen a fronton.
Hmm... Ezek szerint az asrock z170 fatal1ty gaming 4k-val ilyen téren meg lehetnék elégedve...
Megnézem azért a tiédet kettes, mert azt akarom, hogy megkonduljon az a harang úgy 800m-re, ha kimondom "fus ro dahh!!!" miközben füles van rajtam. :) ilyen térhangzásszerűre gondolok. Vagy ez inkább már füles/hangfal függő lenne?
"Vagy ez inkább már füles/hangfal függő lenne?"
Az már igen :)
Igazából bármelyik 20k feletti hangkártya jobb mint bármelyik alaplapi.
20k alatt csak akkor érdemes venni hangkártyát ha az alaplapi kinyikkant, avagy valami ősrégi. (bár akkor már gépcsere sem ártana :D )
Bár én azt mondom hogy ha nem vagy audofil akkor egy ALC1220-es integrált tökéletesen megfelel. Ha az vagy, akkor meg nézz egy Asus Xonar-t, de ne a legolcsóbbat mert az kb a ALC1220 szintje (picit jobb azért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!