Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért mentek fel a laptop...

Miért mentek fel a laptop árak az elmúlt 2 hétben?

Figyelt kérdés

Nezegettek SSD gepeket I5 vagy jobb procival. Kiirtam, melyik tetszik, most meg vagy 40-60 ezerrel dragabbak.

Most jon ki az uj szeria is, igy arra szamitottam, higy inkabb lefele mennek az arak.

Kesz gepet vennek, a laptop.hu, notebook.hu, emag es edigital oldalakat neztem, komplett gep erdekel csak 3 ev garival. Van mashol jobb aron?

2017. nov. 12. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont most jelent meg egy cikk a kiszámlón ezzel kapcsolatban: [link]

Lehet, hogy azért vitték fel, hogy pár nap múlva nagyon leakciózhassák.

2017. nov. 12. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

1 Azért, hogy aki most megnézi, mennyibe kerül, az decemberben majd megörüljön a 20%-os akcióknak, és azonnal megvegye karácsonyra.

2 Azért, hogy aki majd azt hiszi, hogy okos lesz és ELŐRE megveszi, mert így biztos olcsóbb, mint karácsony előtt, azzal is drágábban tudják megvetetni.

2017. nov. 12. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Közeledik a karácsony, növekszik a kereslet.
2017. nov. 13. 08:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Es a tapasztalatotok alapjan melyiktol erdemes vasarolni, kinek vannak jo arai?
2017. nov. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!