Ktyson kérdése:
Miért nem kapcsol be a gép?
Figyelt kérdés
Üdv,
Rendeltem egy gépet, futártól átvettem, kibontottam, hagytam 1 órát pihenni, beletettem a vgam, de nem reagál a bekapcsolás gombra, 5v van, egér világít, ahogy lefektettem a gépet láttam, hogy az alaplap hátoldalán a piros ledek balalul világítanak, tettem az alaplapba még csavart azóta álló helyzetben is világítanak a ledek, fogalmam sincs mit jelenthetnek néztem a kézikönyvet is, de passz, bekapcsolni még most sem tudom....
Asus Prime X370 Pro
Ryzen 5 1600x
8GB Kingston 2400 ram
480GB SSD
600w fsp hyper bronz+ táp
Gtx 1060 6gb
Zalman Neo z11 gépház
2019. jan. 12. 12:24
1/2 anonim válasza:
Hát akkor szépen küldd vissza, hogy nem működik.
Próbáld meg azt a VGA-t másik slotba rakni, lehet, hogy úgy menni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
Ő azt állítja működött előtte, nem tudom mennyire lenne bonyodalmas ügy visszaszerezni a pénzem.
2019. jan. 12. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!