Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsol be a gep, csak...

Játékgyerek kérdése:

Nem kapcsol be a gep, csak bevillan. Miert?

Figyelt kérdés
Ma vettem uj procit (i5 4460) es egy uj tapot (chieftec smart 500w),de nem kapcsol be. 3-szor ujra pasztaztam, es sokszor probalgattuk cserelni a tapot, h talan a régivel mukodne de meg azzal sem.ellenoriztem a kabeleket is mar parszor. (a lapom msi h81m-e34)
2018. dec. 22. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Rakd vissza bele a régi procit, frissítsd a BIOS-t a legfrissebbre, és utána rakd bele az újat.

Egyébként ki a halál vesz Chieftec Smartot? Irodai gépet se kötnék rá, ritka nagy hulladék.

2018. dec. 22. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
En vettem ilyet mar meg is bantam.Vissza tettem a regit es ugyanezt csinalja
2018. dec. 22. 20:59
 3/4 MGéza ***** válasza:
#1: Bárki aki szerint a tápok királya a Chieftec. Nem én vagyok az. Viccet félretéve, biztos hogy semmi kábel nem maradt ki? Cpu 4 pin, 20+4 pin, minden a helyén van? Régi cpu-val sem megy? Esetleg a foglalatot nézzétek át alaposan, törött, elhajlott láb nem látszik sehol?
2018. dec. 22. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:
regivel sem megy.Atneztuk a kabeleket jo párszor.A labakat majd reggel megtekintem
2018. dec. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!