Mi lehet a gond, ha laptopom "critical low battery" üzenettel fogad bekapcsolás után és rögtön kikapcsol?
Figyelt kérdés
Axer Aspire ES1-532G laptopom lemerült, és nem tölt. Mikor megpróbáltam bekapcsolni "critical low battery" üzenet fogadott és pár másodperc múlva kikapcsolt. A töltővel nincs gond, másik laptopot tölt. Próbáltam a battery reset módszert, amit az Acer oldalán olvastam, de nem lett jobb a helyzet.2019. jan. 8. 18:23
1/5 anonim válasza:
Egy új akku meg fogja oldani a problémát. Valamelyik Lítium cella sajnos alámerült, tönkrement.
3/5 anonim válasza:
valamelyik cella megadta magát, csak akkumulátor csere segít rajta.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha az aksi nincs benne, de a töltő csatlakoztatva van, akkor sem tudom bekapcsolni.
2019. jan. 8. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!