Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze szereltem a gépet,...

Össze szereltem a gépet, miért nem indul el?

Figyelt kérdés

Asus prime b350m e

Ryzen 5 2600x

Gtx 1060 6gb

G skill 2x8gb 3200mhz

A régi fps hexa he 500w táppal szereltem össze. Az alaplap világit és ennyi, semmi sem történik. A táp lenne a hunyó ?

2019. jan. 8. 13:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A processzor megfelelően van benne. Tippem sincs hogy mi lehet a baj. Olyan mintha a power gomb nem reagálna, a led sem világít kikapcsolt állapotban sem.
2019. jan. 9. 00:07
 12/14 anonim ***** válasza:

boist nem fogsz tudni frissíteni a jelenlegi procival, 4 lehetőséged van:

1, beviszed a lapot egy pc boltba és kéred, hogy frissítsék,ez nyilván nem lesz ingyen de túl drága sem lehet

2, veszel egy procit amit az alábbi listában megy a 0601-es biossal (azzal jött ki a lap), beteszed a gépbe, frissíted vele a biost aztán visszaküldd és elállsz a vásárlástól (feltéve, hogy ez az osztrákoknál is így megy) [link]

3, keresel valakit akinek olyan procija van amivel frisssíteni lehet a biost

4, amdtől is kérhetsz ehhez egy procit, de elég körülményes, csomagküldik, valószinűleg eltart egy darabig amég elér hozzád, ráadásul után vissza is kell küldeni, az árát addig zárolják a számládon stb [link]

2019. jan. 9. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne erőltessük már ezt a BIOS-t. A ventik sem pörögnek fel. Halott az egész. Ott mása gond...
2019. jan. 9. 08:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Havernak ryzen 5 1500x érkezik hamarosan ! Ha indul akkor a BIOS a probléma és frissíteni is tudni fogom ! Ha még sem akkor pihen pár hónapot és majd otthon bedobom szak üzletbe ! Köszi az infót mindenkinek !
2019. jan. 9. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!