Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapról hogy lehet úgy...

Alaplapról hogy lehet úgy lehúzni a csatlakozókat, pl 24 pin, hogy ne hajoljon a lap? Szereltem már gépet, a mostanit is én raktam össze, de olyan para amikor húzod le, és hajlik.

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem inkább bedugásnál szokott meghajolni, ennél valamit alátennék.

Kihúzásnál meg esetleg ÓVATOSAN laposfejű csavarhúzóval feszíteném...

2014. aug. 7. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Látod a kis pöcköt? Be kell nyomni a tetejét, és nem rángatni. De ha egyik kezeddel húzod, másikkal lefogod az alaplapot, akkor sem fog meghajolni. A másik meg, hogy normális ember csak becsavarozott alaplapra köt akármilyen kábelt is, a lefogató csavarnak pedig az a szerepe, hogy viszonylag mereven tartsa a lapot. Ha nálad hajlani szoktak a lapok, valamit nagyon rosszul csinálsz.

2014. aug. 7. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel ez a szélén van, én elé szoktam kézzel tartani picit( a lap szélére), úgy nem hajlik nagyon.

Van olyan alaplap amiből alig lehet kiszedni, csak óvatosan, de határozottan. A kis fül teljesen nyitott legyen, akkor ki kell jönnie.

2014. aug. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!