Pár napja vettem egy gépet. Amikor pl az AC3-mal játszok max. Beállításokon olyan szag jön belőle mintha égne egy kábel. Lehet hogy azért mert új? Vagy esetleg valami probléma lenne vele? Pls Help! (én szereltem össze)
Előtte a The Run-nal játszottam max beállításokkal de akkor nem vettük észre. Megnéztem, egy kábel sem ég, nem ér semmihez. Semmi nincs túlmelegedve, egyedül talán a táp és a kábelei meleg egy kicsit, de szerintem ez normális.
AMD Fx8320, 8Gb ram, ASUS M5A97 LE 2.0 lap, HD7870 vga, 500Wos táp... KÖszi a válaszokat!
Semmiképpen nem egy normális jelenség. Én levenném a gépházat, és megpróbálnám behatárolni, hogy mi ég. Talán csak egy vezeték ér hozzá egy hűtőbordához, bár az is durva lenne, ha olyan forró. Rosszabb esetben valami nagyon ki lett spórolva a gépből, akár hűtőborda, hűtőpaszta, vagy a táp is lehet gagyi.
Én visszavinném. :)
Akkor azt cserélheted is.
Ki ajánlotta neked azt az alaplapot meg a tápot?
Ja most látom, hogy írtad is:
"egyedül talán a táp és a kábelei meleg egy kicsit"
Tápcsere, kábelestül.
Amúgy ha kicsit lenne csak meleg, nem bűzlene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!