Gerymiller kérdése:
Pár napja vettem egy gépet. Amikor pl az AC3-mal játszok max. Beállításokon olyan szag jön belőle mintha égne egy kábel. Lehet hogy azért mert új? Vagy esetleg valami probléma lenne vele? Pls Help! (én szereltem össze)
Figyelt kérdés
Előtte a The Run-nal játszottam max beállításokkal de akkor nem vettük észre. Megnéztem, egy kábel sem ég, nem ér semmihez. Semmi nincs túlmelegedve, egyedül talán a táp és a kábelei meleg egy kicsit, de szerintem ez normális.
AMD Fx8320, 8Gb ram, ASUS M5A97 LE 2.0 lap, HD7870 vga, 500Wos táp... KÖszi a válaszokat!
2013. aug. 5. 11:32
11/14 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy az forrósodik-e vagy nem, a táp kuka.
12/14 anonim válasza:
"Pár napja vettem egy gépet."
Ha boltban, akkor vidd vissza.
13/14 A kérdező kommentje:
biztos hogy a táp volt.. leégett, de sztem lekapcsolt mielőtt tönkre bszta volna a gépet is... lesz baja? ugye nem?
2013. aug. 6. 10:34
14/14 anonim válasza:
Ilyen MTech és társai tápegységeknél nem lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!