Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés

Szerintetek megéri ennyi pénzért? Esetleg valakinek tapasztalata van már róla?

[link]

2010. jún. 28. 16:46
 1/9 anonim válasza:
Őszintén szólva, szerintem nem.
2010. jún. 28. 17:03
 2/9 anonim válasza:
szerintem szakuzletben vasarolj, ha szeretnel egy laptopot
2010. jún. 28. 17:04
 3/9 anonim válasza:
Mi is az ALDI-ba vettük ezt a laptopot. Tökéletes! Csak ajánlani tudom.
2010. jún. 28. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Cipőt a cipőboltból, laptopot a számitástechnikai szakboltból.
2010. jún. 28. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért meg kell hagyni az Aldi-nál a garancia és a tech ügyfélszolgálat nem veszi félvállról a dolgokat. Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Vettem náluk merevlemezt, mert ott volt a legolcsóbb, és már 1 éve tökéletesen megy. Adtak rá 3 év garanciát, kitöltött garancia papírral rendesen. Nehezen hittem el az elején, hogy egy multiban megéri ilyesmit venni, de náluk ez a helyzet szerintem. Aztán vettem náluk egy DVD-lejátszót is. Teljesen jó, frissíthető firmware-rel, mindent visz, felirat testre szabható rajta és ilyen kaliberű lejátszó nem volt máshol ilyen jó áron. Persze ez az én véleményem.

A laptophoz meg annyit, hogy a Chiligreen sosem volt egy rossz márka. Ami volt nekem régen merevlemez tőlük az is pl egy masszív darab volt.

2010. jún. 28. 17:15
 6/9 A kérdező kommentje:
A számítástechnikai szaküzletben nem ugyanez lenne? Ezt nem az Aldi építette össze.
2010. jún. 28. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tud sokkal többet ennél: [link]

Ezt most vette a haverom, kis asztali gép, tett rá Windows7-et és ragyogóan megy. Annyi, hogy volt otthon monitorja hozzá. Ha neked fontos, hogy hordozható legyen, akkor vedd meg ezt a laptopot.

2010. jún. 28. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Sok tizenéves hülyének ne hidj el mindent.

Nem az aldival van baj, nem az rakta össze, a tescoba is vehetsz jót.

Most az hogy valaki azt mondja hogy csak ajánlani tudom, gondolom két hete van meg neki...

A márkával van gond, azért ilyen áron van jobb is.

Dell-t lehet már kapni ilyen áron nézz itt körül!

[link]

Ne siesd el, megbánod.

Remélem hasznos voltam.

2010. jún. 30. 19:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Na megvettem, már 1 hete, nagyon megvagyok elégedve vele, minden megvan benne amit egy netbooknak tudnia kell. :-) Eddig megérte, ennyi pénzért :)
2010. júl. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!