Az i7-es procik tényleg nem működnek jól az olcsóbb alaplapokkal?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam olyat, hogy nem biztos, hogy megkapom az elvárt teljesítményt, ha valami olcsó alaplappal használom. Ez mennyire igaz? Intel Core i7 8700 procim már megvan.2018. dec. 24. 03:53
1/6 anonim válasza:
Hülyeség ugyan úgy üzemel, maximum kell 1 bios frissités rá, de semmivel nem lesz lassabb.
2/6 anonim válasza:
Valamit félreérthettél.
Valószínűleg a tuning potenciálra gondoltak a cikkben.
3/6 anonim válasza:
de mivel nem K-s így nem is lehet tuningolni
4/6 anonim válasza:
"Az i7-es procik tényleg nem működnek jól az olcsóbb alaplapokkal?"
Msi h110m lapom van. i7 6700k-t akartam beletenni, de az eladó lebeszélt róla. Idézem:
"A tapasztalat az, hogy nem tudja még a gyári órajelet sem tartani normálisan keményebb meghajtás után.
Ledroppol ilyen 3600-ra is akár."
5/6 anonim válasza:
Csak azt hulyeseg mondani ra, hogy azert, mert i7.
Tudod mi a kulonbseg i7 es i5 kozott? Hyperthreading, ez kikapcsolhato, gyakorlatban 2-3w-al fogyaszt tobbet ha be van kapcsolva.
Tehat vannak alapbol sz*r, kerulendo lapok mert annyira sporoltak a vrm-en, hogy vallalhatatlan irodai hasznalaton kivul, ezt nem peocija valogatja, hanem altalanosan igaz nehanyra.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 De egy i7 úgy tudom jobban is melegszik mint egy i5. Egy ismerősömnek i7 7700-a gyári hűtővel úgy 85c fokig is felmegy. Egy i5 szerintem jóval kevésbé is melegszik.
2019. jan. 1. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!