Miért nem működnek minden kábellel és pendriveval az előlapi USB-k?
Az lenne a gondom, hogy van nekem 3 pendriveom, meg egy USB hosszabbító/toldó kábelem. A 3 pendrive és a kábel is hibátlanul működik, ha a hátsó foglalatokba dugom őket, de ha az előlapi USB-be dugom őket, akkor a 3 pendrive közül kettő nem működik megfelelően. Pl. mikor nagy fájlokat szeretnék áthúzni rájuk, egyszerűen megszakad a folyamat, és a pendrive használhatatlan lesz, ki kell húzni majd vissza dugni. Egyedül a Kingston pendrive-om az, ami működik az előlapi USB-kben is, a másik kettő valamiért nem, vagy nem mindig, mert volt, mikor sikerült áthúznom nagyobb fájlokat is rájuk, de az ritka volt. De a régi és tesóm gépében is kipróbáltam a másik két pendrive-ot, és azokban a gépekben működnek hibátlanul, szóval nem értem. A USB hosszabbító kábel is működik más gépekben, arról töltöttem régi gépemnél a telefonom, de most az előlapi USB-be dugom a kábelt, akkor olyan, mintha nem érintkezne, egyfolytában elmegy a töltés, majd visszajön, de ez ilyen 1 mp-en belül vagy 4-szer. Ez lehet alaplaphiba? Ilyen hibával érdemes az új gépemet javíttatni szerintetek? Mert attól félek, hogy náluk is pont olyan pendrive meg teszt eszközök lesznek, amikkel jól működik majd az előlap USB, és ezért majd nekem kell perkálnom, amiért nem találtak hibát.
Konfig:
Asrock ab350 pro 4 alaplap
amd ryzen 5 1600 proci
gtx1050 ti 4gb oc videokari
16 gb ram
Köszi mindenkinek, aki elolvassa ezt a regényt és megpróbál segíteni!
Sodrott árnyékolt vezetékek?
Nekem van egy USB hosszabbítóm, kb. fél méteres, ami szinte használhatatlan, képtelenség stabil kapcsolatot kialakítani rajta. Másik (árnyékolt) kábellel minden műxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!