Mit remélhetek egy VGA BIOS update-től?
A VGA kezelőprogi (Gigabyte Extreme Gaming...) jelezte hogy új VGA BIOS elérhető és frissítsek.
Csak kérdés a frisstíés az nekem jó lesz? Mit remélhetek tőle? Eddig is ment a kártya hibátlanul most akkor mi lesz? Ugyanúgy megy hibátlanul?
Ráadásul ott van a félelem ha valami elcsesződik, akkor meg lesz egy 100.000 Ft-os téglám.
Aki attól fél az vegyen Gigabyte cuccokat a dualbios miatt! :D
Ez most olyan mintha nem mernél kimenni a házadból viharosabb időben, mert 1 az 100000...000-hoz hogy beléd csap a villám. Főnök meg majd kirúg mert nem mentél dolgozni.
Amúgy egy elba.tt bios nem a világ vége, hardveraprón is csomó hirdetés van magán és nem magán szervizek bios chip javítást vállalnak.
Persze. De inkább nem frissítek egy tökéletesen működő VGA-t vagy alaplapot, mintsem frissítem csak azért hogy nagyobb verziószámú legyen a BIOS - pl alaplap támogasson olyan processzort ami nem is lesz benne, tehát feleslegesen - és kockáztassak ezzel egy olyant, hogy hardveraprón keressek talán hozzáértőt aki megjavítja.
ja és ugrik a garancia az egy éves cuccaimról.
Nekem nem éri meg még akkor sem ha le lett pontozva...
Ja. Hibátlanul működik a VGA most.
BIOSt frissítek.
KImenetek
a) ugyanúgy hibátlanul működik ahogy eddig
b) tégla és mehet szervizbe jó pénzért
Tehát vagy semmi előrelépés vagy kemény hátralépés.
AKkor meg MINEK?
Ennek ellenére az első válasz 25%-os, tehát 3/4-e frissítene.
Hááát én nem.
Ja. Nekem is hoztak már gépet hogy "aszondja az updater új bios van frissítsed mán leee öcsém"
És megkérdeztem elolvastad a changelog-ot miben más az új BIOS mint a régi? Hát pl kezeli az OC 2100 DDR3 ramot!!
Hú az de jó és neked olyan van? Ja nem...
Hát akkor meg minek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!