Vennétek WD Green SSD-t? Mert a WD Green széria nagyon rossz emlékű széria volt sima HDD-k terén..
Figyelt kérdés
Hát ha az SSD is olyan mint anno a sima Green volt háááát.....2018. dec. 10. 11:20
1/3 anonim válasza:
Nem, akkor mar inkabb kingston a400 hulladekot.
2/3 anonim válasza:
Nekem van egy 500GB-os Green WD HDD-m,2008 óta megy a gépben 0/24-ben,és eddig 100%-os.
Természetesen csak adattárolásra használom,annak tökéletes.
Viszont egy SSD legyen minnél gyorsabb,elvégre az a célja.
3/3 Koplárovics Béci válasza:
Azon kívül, hogy lassú, mi a baj a Green szériával? Adattárolásra való HDD volt, arra jó. Nekem van egy ami szerintem 7-8 éves (ebből edig 6 év működés, szinte folyamatos üzmeben), semmi baja. Lassú. Adatot tárolok rajta. Képet, filmet, ilyesmit.
Mondjuk SSD-ből nem venném a WD Greent, mert lassú, lassabb, mint általában. A Kingston A400 ugyanez. Persze végülis olcsó, csak ha SSD-t veszek, azért veszem, hogy gyors legyen. És párezer pluszt megér pl egy Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!