Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért mondja azt a többség...

Miért mondja azt a többség hogy rossz a Marshall MG széria?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 20:22
 1/7 Daweee000 ***** válasza:
Mert nincs "ősmarshall" hangjuk, mégis erősen megkérik az árukat.
2010. szept. 20. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
én basszeros lévén az mb szériából vettem egy darabot, annyira nem vert a földhöz, pedig fizettem érte, mint a katonatiszt.. a tanárom azt mondta, hogy marshallból csak a csöves jó...
2010. szept. 20. 23:35
 3/7 A kérdező kommentje:
hát pedig nekem most lett véve egy mg101fx azt mondjátok nem érte meg az árát? mégis ebben az árkategóriában milyen erősítő lenne jó?
2010. szept. 21. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

a marshall jó, ezt el kell ismerni, (második vagyok).

ismerősöket, hangszerboltosokat meg kell kérzdezni mit tudnak ajánlani. mesa-boogie, fender, ezek is jók pl. de hát ez se a akicós kenyér árkategória.

2010. szept. 21. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
újrafogalamzom, elég gány lett. szal. a marshall jó, csak ahhoz a legfelső kategóriájából kell válogatni, hogy étnyleg jó legyen. a többiben, lehet hogy találsz tőle jobbat, miközben megkérik a márka árát.
2010. szept. 21. 21:06
 6/7 A kérdező kommentje:

mondjuk ha veszek mellé egy boss mt2-es pedált vagy valami más torzító pedált és van egy értelmes gitárom akkor valahogy kitudnák belőle hozni valami zúzós hangot.

Akusztikus hangja az szép azzal nem kell semmit se csinálni. De ha metál zenében gondolkodok akkor ön magába nem jó metál zenére. (szintén a többség szerint) de valamivel csak eltudnám érni a kellő hangokat. Eladni nem akarom és nem vagyok gazdag se hogy újat vegyek. Tény hogy metálra csöves erősítő kell de 50000-nél kezdődnek az árak..

2010. szept. 21. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
torzitózni biztos lehet, úgy ki lehet hozni belőle hangokat. csak az is hogy s mint. menj be egy hangszerboltba, és érdeklődj személyesen, tuti tudnak ajánlani valamit. ha pesti vagy, akkor az eldorádót tudom ajánlani, ott mindent ki lehet próbálni, azt is ami nincs.
2010. szept. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!