Mitől lehet olyan, hogy nem gyorsabb a gép ha új dolgokat veszek bele?
Nem mentek szépen a játékok. akadtak nagyon és azt mondta a helyi boltbos videókártya kell bele.
Így mutatta az oldalt meg amiket én is küldök, hogy miket érdemes.
Úgy voltam vele ne legyen a legagyibb. Igy választottam magamnak
Ezt
Választottuk! Ez sem segített...
Fényképezni kellett neki ott ahol mondta a monitoron mit kell.
Mire kiderült hogy kevés a ramom. Csak négy gigubájt.
Így rendelt ilyent is:
Most elfogyott az összes pénzem! És nem mennek jól a játékok! Nem mennek jobban!
Fel kell jelenti, hogy átverés történt?
#21: belinkelték már (#13-as hozzászólás) az alaplap leírását, azon böngészve megtalálható a támogatott processzorok listája:
ügyelni kell arra, hogy:
* bizonyos processzorok csak bizonyos BIOS-verzióval futnak - lehet hogy BIOS-frissítésre (ez is letölthető a weboldalról: [link] )
(Bár az igazat megvallva továbbra is furcsállom a kérdést, nagyon kamuszagú...)
Ez elég jónak tűnik, nem gagyi.
Jövőhónapban ha eladok két ramot kipótolom majd a pénzt.
Köszönöm a válaszokat!
Nem, nem tűnik jónak.
Az alaplap nem támogatja - de ezt már ecseteltem a #24-es hozzászólásomban: látod a felsorolt processzoroknál (de ki is emeltem neked az FX-es processzorokat: [link] ) az FD9370FHHKWOF-et?
Nem!
Ami max belemehetne az FX-8370E (FD837EWMW8KHK: [link] ), de az nincs az Aqua kínálatában ( [link] ).
Viszont az Ipon-nál igen: [link]
De én ezt most nem értem! Miért nem jól bele ha bele való?
Olvasgattam azt írtak nagy a fogyasztása! De nekem a tápom az erős.
Amit küldtél a gyengébb? Az ára sem egy.
Te gyerek te nem vagy normális az már biztos!!
Vevásároltál 200.000-ért cuccot amitől nem változott semmi,most meg vennél majd 100-ért még procit hogy jó legyen?? Elmentek otthonról??
Mondom add el az egészet(kivéve a vga-t) a pi...ába és vegyél egy ujj 2018-as konfigot.
Gyorsabb is lesz és jobban megúszod anyagilag.Bár ahogy látom téged nem érdekel a pénz és azt hiszed ami drága az jó is...
"De én ezt most nem értem! Miért nem jól bele ha bele való?"
Attól hogy foglalatilag megfelelő, az alaplap nem támogatja - írja is a specifikációinál:
"Support up to 95W Socket AM3+ processors"
a 9370-es TDP-je meg 220 W:
"Olvasgattam azt írtak nagy a fogyasztása! De nekem a tápom az erős."
Nem a tápon múlik, hanem az alaplapon.
"Amit küldtél a gyengébb? Az ára sem egy."
Gyengébb, mint a 9370 (ugyancsak 8 magos, de magonként csak 3,3 GHz-es a 4,4 GHz helyett), de erősebb mint az említett Athlon II x2 250.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!