Mitől lehet olyan, hogy nem gyorsabb a gép ha új dolgokat veszek bele?
Nem mentek szépen a játékok. akadtak nagyon és azt mondta a helyi boltbos videókártya kell bele.
Így mutatta az oldalt meg amiket én is küldök, hogy miket érdemes.
Úgy voltam vele ne legyen a legagyibb. Igy választottam magamnak
Ezt
Választottuk! Ez sem segített...
Fényképezni kellett neki ott ahol mondta a monitoron mit kell.
Mire kiderült hogy kevés a ramom. Csak négy gigubájt.
Így rendelt ilyent is:
Most elfogyott az összes pénzem! És nem mennek jól a játékok! Nem mennek jobban!
Fel kell jelenti, hogy átverés történt?
8-asnak amugy igaza van.
Hiába a boltos mondta akkor is te vetted meg anélkül hogy kicsit utánajártál volna a dolgoknak.Gondolom nem vagy túl idős hogy tapasztalatod legyen.Ez most jó tanulópénz lesz hogy előbb kérdezni akár több embert is mielőtt ekkora összeget kiadsz.
Most akkor még a proci 30-40... és már talán jo is lesz.
Rosh 960gc-gs fx alaplap neve! Ez van ráírva.
Egyébként az előző videókártya is sokba került akkor és abba is kellett tápból kábel és a táp is drága volt régen........................... Amit itt ajánlottak és hogy nem szabad gagyit venni. Szóval akkor semmiből nem szabad.
No ez a történet egyre inkább bűzlik... ...ebbe az alaplapba csak két darab DDR3-as vagy két darab DDR2-es memóriamodul menne bele. 4 darab DDR3-as semmiképpen (a DDR2-es memóriafoglalatba nem is megy bele a DDR3-as modul!).
Ez az alaplap típusának ismeretében a boltos is kikövetkezhette volna. De szerintem mivel nem közöltél minden információt - a játszani kívánt játék, az akkori konfiguráció PONTOS paraméterei (alaplap, processzor, memória, videókártya, tápegység, háttértárak), a maximális pénzügyi keret - a boltossal (mint nekünk se), így - jó kereskedőhöz mérten, eladott neked egy csomó dolgot.
Kamukérdés, a kérdező minden válasza egyre szélsőségesebb és szürreálisabb fordulatot hoz fel. A boltos nem fog saját maga ellen dolgozni azzal, hogy szándékosan rossz alkatrészeket ajánl vagy vetet meg a vevővel.
Ilyen élethelyzet nincs, a kérdező kimerítette a "laikus felhasználó" még hihető kereteit. Még a kérdésben is rossz van összerakva a "történet", hiszen a a videokártya előtt azt írja hogy ő választatta, majd hirtelen már közösen.
A tápom egy shapprie pure 1250W. A régi videókártyám meg egy 8800GTS volt.
Már rájöttem akkor nem ide való az alaplap és az alaplap lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!