Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet olyan, hogy nem...

Mitől lehet olyan, hogy nem gyorsabb a gép ha új dolgokat veszek bele?

Figyelt kérdés

Nem mentek szépen a játékok. akadtak nagyon és azt mondta a helyi boltbos videókártya kell bele.

Így mutatta az oldalt meg amiket én is küldök, hogy miket érdemes.

Úgy voltam vele ne legyen a legagyibb. Igy választottam magamnak

Ezt

[link]

Választottuk! Ez sem segített...

Fényképezni kellett neki ott ahol mondta a monitoron mit kell.

Mire kiderült hogy kevés a ramom. Csak négy gigubájt.

Így rendelt ilyent is:

[link]

Most elfogyott az összes pénzem! És nem mennek jól a játékok! Nem mennek jobban!

Fel kell jelenti, hogy átverés történt?

2018. nov. 22. 13:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Írd már le alapból milyen géped van, mert...jaj
2018. nov. 22. 13:58
 2/37 anonim ***** válasza:

Nem történt átverés, valószínűleg még mindig van a gépben egy szűk keresztmetszet ami miatt lassú, mert nem lett kicserélve és kicsi a teljesítménye (processzor például). Arról nem tehet az eladó, hogy nincs pénzed új alkatrészre, vagy tök új gépet venni, nyilván azt próbálták kihozni belőle a legjobban, amilyen árkategóriában te mozogni tudtál.

Akinek volt 200 ezre a fél gépre, annyi esze lehetett volna, hogy akkor már összerakat egy normálisat. Főleg ha nem értesz hozzá és önként veszel aránytalan dolgokat úgy, hogy utána másokat hibáztatsz érte. "Igy választottam magamnak" - azt csinálták amit a vevő kért, semmi alapod vergődni. És ezt annak fényében írtam, mintha igaz lenne a kérdés.

2018. nov. 22. 13:58
 3/37 A kérdező kommentje:

Hol lehet a processzort kiolvasni? Ott ahol le kellett fényképezni hány gigubájt?

Igen volt annyi pénzem rá! De már nincsen!

2018. nov. 22. 14:03
 4/37 anonim ***** válasza:
Remélem egy régebbi core 2 duo lesz benne :)
2018. nov. 22. 14:07
 5/37 A kérdező kommentje:

[link]

Ugyanebben megtaláltam. szerintem...

cpu típusa dualcore amd athlon 11 x2 250 3000mhz (15 x 200)

2018. nov. 22. 14:21
 6/37 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Jo ez kész röhely.
2018. nov. 22. 14:24
 7/37 A kérdező kommentje:
Akkor hol kell nézni?
2018. nov. 22. 14:25
 8/37 anonim ***** válasza:

Jó helyen nézted.

Az AMD Athlon II x2 250 egy közel 10 éves processzor, csak két processzormaggal rendelkezik:

[link]

ha utánanézel az alaplap típusának, kideríthető, hogy mi a maximum processzor amit még bele lehetne rakni a gépbe.

Illetve az se ártana tudni, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani, hogy ne verd magadat továbbiakban feleslegesen költségekbe.

2018. nov. 22. 14:43
 9/37 anonim ***** válasza:

Több szempontból is problémás.

1. Adott egy ősrégi gép ősérgi processzorral (meg gondolom ősrégi alaplappal) és valaki csodálkozik hogy nem megy, erre vesz bele maga (mert hát kinézte, mért ne, nála okosabb senki ne legyen) egy 100e-s kártyát, ahelyett hogy bevitte volna személyesen és megbeszéli az eladóval mit lehet kihozni belőle.

2. Miután megveszi a kártyát (és rákötötte a 6 pines áramkábelt a videokártyára mindenféle átalakító nélkül, mert a táp gondolom megbízható darab külön pci-e áramkábellel) és nem lett jobb, mondták kell ram és még vsz 32 GB ramot agyatlanul, miközben a mai csúcs játékokhoz is bőven elég a 16GB, persze mindenféle utána járás, keresgélés, kérdés nélkül.

3. Most csodálkozik, hogy elvert 200e-t és nem lett javulás.

Amennyien komoly a kérdés (ami elég kérdéses, de hát van elég hülye a földön, még egy elfér), utána kéne nézni a dolgoknak, mert felesleges kiadás volt, az eladó meg a vásárló igényei szerint járt el, mert ő tudta, mit akar, kérdés, utána járás, ismeretség nélkül.

Van egy javaslatom, menj el a rendőrségre, mondd el ezt, legalább nekik is lesz egy jó röhögős napjuk.

2018. nov. 22. 14:45
 10/37 anonim ***** válasza:

Hát részben jól átvert vagy lehuzott.

200-ból egy vadi ujj g3pet összeraksz ami jóval gyorsabb.Videókártya is lett volna olcsóbb és márkásabb is a ramról ne is beszéljünk....

Ahhoz a csávóhoz inkább ne vidd többet.

Alaplapon rá van irva hogy milyen tipus azt nézd meg,keress rá és ott lesz hogy milyen procik mennek bele amik ennél jobbak.

Vagy még csinálhatod azthogy az egészet eladod a fenébe és összeraksz egy ujj gépet ami biztos gyors lesz.

2018. nov. 22. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!