Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Grand Theft Auto V-ben csökken...

Grand Theft Auto V-ben csökkent az fps-em jóval, régebben több volt, talán emiatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok minap azt vettem észre hogy a gta v ben kevesebb lett az fps em mint régen kb 2018 február fele megvolt a stabil 60 mostanra 2018 november fele már csökken le az fpsem minimum 40-ig, a gépem legfőbb részletei i3 7100, gigabyte gtx 1050ti, 8gb ddr4 ram win 10 home. A játék beállitások very high,high és FullHd felbontás, kb csomószor frissitettem a nvidia drivereket, lehet hogy ettől is csökkenhetett? Meg még az lenne hogy a VGA hoz kaptam CD-t azt fel telepítsem?

2018. nov. 16. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet a driver meg a win 10 védelmi frissítései(meltdow meg a másik), de nem tudom, hogy együttesen vesztenél-e velük 20 fpst.
2018. nov. 16. 20:43
 2/2 anonim válasza:

A cd-n csak azt a drivert fogod találni ami akkoriban aktuális volt fölösleges telepítened. Lehet a driver és ahogy írták a mostanában érkezett borzalmas Windows frissítések is plus a játékot is patchelik állandóan az is okozhatja.

De az is lehet, hogy a Windowsod van már elöregedve és a registry és hasonló dolgaid vannak tele szeméttel.

És ami még szóbajöhet, hogy poros a gép ezért melegebb így kevesebb teljesítményt tud leadni. Elsősorban egy takarítást és windows újratelepítést javasolnék.

2018. nov. 16. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!