Hosszú ideig nyúló garancia, ti mit tennétek?
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja vittem el számítógépemet abba a boltba, ahol minden egyes alkatrészét vettem, meghibásodott az alaplap. 2018 decemberéig még garanciális az alaplap, azt mondták, ha javítható, pár napon belül megcsinálják és mehetek érte, azonban ha nem, akkor felküldik a gyártóhoz garanciára, ezt úgy kb 2-3 hétre saccolták. A 3. héten már kerestük őket, azt mondták, hogy nem tudnak semmit csinálni, ha megjön az alaplap kicserélik és mehetünk érte. Kicsit sántít nekem a dolog, már az hogy 3 hétig tart egy egyszerű csere. Lehet ilyenkor tenni valamit, vagy csak üljek és várjam ki az időt? Fontos lenne számomra a gép, iskola miatt is, és részben munka miatt is.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Sajnos ez lehetséges, hogy ilyen hosszú. Igen.
Mikor én dolgoztam PC boltban, mi ezt stílusosabban oldottuk meg. Gyakori típusokat rendeltünk amiből mindig volt is nekünk raktáron. Kicseréltük az ügyfélnek a a saját készletből, a garanciás cserét meg megvártuk mi. Úgyis mindig cserélték, ha nem volt rajta fizikai behatás nyoma vagy égésnyom.
Amúgy volt olyan nagyker, ami nekünk is hetek múlva küldte le csak a garanciás cserét.
PCX, nemde? :D
A 3 hét teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!