4. gerenációs intel core procikat már teljesen kisöpörték a boltokból?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 19:45
1/5 Gábor_79 

válasza:

Attól függ hol nézed. Egyébként lassan elmondható, hogy igen. Itt van pár találat, de mennyire valós, innen nem derül ki [link]
2/5 anonim 

válasza:

Természetesen nem. (Ha megnézed az árukeresőt, még 2. generációst is forgalmaznak, sőt még Core 2 Duót is.)
Más kérdés, hogy a bestmarktos 4460 kivételével borzasztó túlárazott az összes. Ha ilyet szeretnél vásárolni, lehet, hogy a használt piac jobb ötlet.
3/5 A kérdező kommentje:
Ja egy INTEL Core i5-4460 árából már kapok Core i3-8350K-t. Csak hát a lapom max 4. generációig kezel, én meg el szerettem volna kerülni a komplett új gép vételét. de lehet nem fogom tudni...
2018. okt. 25. 21:00
4/5 anonim 

válasza:

Vegyél használt procit. A szorzózárasokat nem nagyon szokták/lehet tuningolni, vagyis nincs nagyon minek tönkre menni benne, nem is öreg procik még, plusz a Coffee Lake i3 nem gyorsabb egy Haswell i5-nél, a Haswell, de még az Ivy Bridge i7 is meg jól tartja a lépést a Coffee Lake i5-ökkel.
5/5 anonim 

válasza:

Komplett csere helyett én is egy i7 4790k-t vettem használtan. Meghúztam kicsit, így pár évig bőven jó lesz. Jószerével csak vga-t kell majd cserélnem ha ingerem lesz hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!