Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Memoriát tehát ramot is...

Memoriát tehát ramot is átlehet irni nagyobbra?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk kinából rendelek egy 16gb-os ddr4 memoriát és az lehet valójában mondjuk 4gb-os ddr4-es?

Ugye a pendrivoknál már láttunk ilyeneket.

ma 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
persze simán,én már csináltam ilyet,nem nehéz
ma 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem sok értelme van, egy memóriateszt lebuktatja.
ma 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a fajta perverz önszopatási hajlamot. A hardveraprón tonna számra vannak olcsón a működő, igazi cuccok de van aki még mindig azon próbál meg 20 fonrintot spórolni, hogy olyat rendel Kínából, ami itthon is tonnaszámra elérhető :D
ma 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Sőt, hát a ram sok esetben alig 10-20%-kal olcsóbb csak használtan. Még az áfa mértékével se olcsóbb, cserébe kérdéses a gari.

Akkor meg? Vegyen mindenki újat

ma 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak 20+ éves memóriáim, mindg hibátlanul működik. A RAM nagyon ritkán döglik meg. Ha vételkor jó akkor jó eséllyel 10 év múlva is jó lesz.
ma 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

3-mas

"hardveraprón tonna számra vannak olcsón a működő, igazi cuccok"

A pénzemért jogom van válogatni,na és akkor keres már nekem

4x16gb 2133mhz hyperx memoriát,de kizárólag ezt a fajtát.

Kingston HX421C14FBK232 HyperX Fury

Az újfajta hyperx nem tettszik,olyan bóvlinak tünik nekem..

Nagyobb mhz memoria amúgy sem kell mert a lapom csak 2133mhz-ig kezeli.

Egyébként a mai világba mindneki a kinézetre megy ha ez nem igy lenne,nem pakolgatnának össze értelmetlenül ilyen csilli villi (gamer) gépeket,aztán árulnák rá nemsokára v melyk oldalon.

ma 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:

"A pénzemért jogom van válogatni"

Persze jogod van. Jogodban áll megvenni fele annyiért aliexpressről a kamuRAMot is , majd utána jogodban áll telesírni a netet azzal hogy a saját hülyeséged miatt átbsztak.

"4x16gb 2133mhz hyperx memoriát,de kizárólag ezt a fajtát."

Persze. Én is kiválasztom a létező leglehetetlenebb típust amit 15 éve gyártottak és keress nekem olyat.

"Az újfajta hyperx nem tettszik,olyan bóvlinak tünik nekem..

Nagyobb mhz memoria amúgy sem kell mert a lapom csak 2133mhz-ig kezeli."

400Ft/db áron tudsz rendelni Aliexpressről Kingston HyperX "hűtőbordát" és olyan RAMra teszed rá amilyenre akarod :D

Tessék 12k/db, ennél olcsóbban Fury sincs az aliexpressen:

[link]

Rádobod a bordákat, kicsit hangolsz az időzítéseken és ugyanazt a 2133CL-14et kapot, mintha megvennéd a kamu HyperX-et.

Vagy neked nem gyanús, hogy árulnak külön hűtőbordát is? Marketplaceen szokott lenni ilyen kit néha, ahol akármilyen Samsung dimmre ráteszik az alis HyperX hordát és kész a Kingston RAM. Gondolod te mást fogsz kapni Kínából? :D

Bocs, de buta vagy. Ragaszkodsz egy fajta irracionális dologhoz ami ráadásul semmi extrát nem kínál, miközben ugyanazt megkapod itthonról is, ugyanannyiért.

ma 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!