Memoriát tehát ramot is átlehet irni nagyobbra?
Tehát mondjuk kinából rendelek egy 16gb-os ddr4 memoriát és az lehet valójában mondjuk 4gb-os ddr4-es?
Ugye a pendrivoknál már láttunk ilyeneket.

Sőt, hát a ram sok esetben alig 10-20%-kal olcsóbb csak használtan. Még az áfa mértékével se olcsóbb, cserébe kérdéses a gari.
Akkor meg? Vegyen mindenki újat

3-mas
"hardveraprón tonna számra vannak olcsón a működő, igazi cuccok"
A pénzemért jogom van válogatni,na és akkor keres már nekem
4x16gb 2133mhz hyperx memoriát,de kizárólag ezt a fajtát.
Kingston HX421C14FBK232 HyperX Fury
Az újfajta hyperx nem tettszik,olyan bóvlinak tünik nekem..
Nagyobb mhz memoria amúgy sem kell mert a lapom csak 2133mhz-ig kezeli.
Egyébként a mai világba mindneki a kinézetre megy ha ez nem igy lenne,nem pakolgatnának össze értelmetlenül ilyen csilli villi (gamer) gépeket,aztán árulnák rá nemsokára v melyk oldalon.

"A pénzemért jogom van válogatni"
Persze jogod van. Jogodban áll megvenni fele annyiért aliexpressről a kamuRAMot is , majd utána jogodban áll telesírni a netet azzal hogy a saját hülyeséged miatt átbsztak.
"4x16gb 2133mhz hyperx memoriát,de kizárólag ezt a fajtát."
Persze. Én is kiválasztom a létező leglehetetlenebb típust amit 15 éve gyártottak és keress nekem olyat.
"Az újfajta hyperx nem tettszik,olyan bóvlinak tünik nekem..
Nagyobb mhz memoria amúgy sem kell mert a lapom csak 2133mhz-ig kezeli."
400Ft/db áron tudsz rendelni Aliexpressről Kingston HyperX "hűtőbordát" és olyan RAMra teszed rá amilyenre akarod :D
Tessék 12k/db, ennél olcsóbban Fury sincs az aliexpressen:
Rádobod a bordákat, kicsit hangolsz az időzítéseken és ugyanazt a 2133CL-14et kapot, mintha megvennéd a kamu HyperX-et.
Vagy neked nem gyanús, hogy árulnak külön hűtőbordát is? Marketplaceen szokott lenni ilyen kit néha, ahol akármilyen Samsung dimmre ráteszik az alis HyperX hordát és kész a Kingston RAM. Gondolod te mást fogsz kapni Kínából? :D
Bocs, de buta vagy. Ragaszkodsz egy fajta irracionális dologhoz ami ráadásul semmi extrát nem kínál, miközben ugyanazt megkapod itthonról is, ugyanannyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!