Gerzulal kérdése:
Ez jó gamer-pc konfig?
Figyelt kérdés
I7-920 CPU
GTX 970 4gb GPU
Windows 10 64-bit OP rendszer
8GB DDR3 RAM
2018. okt. 24. 19:15
1/8 Gábor_79 válasza:
Ne fizess érte sokat az a biztos! Az i7-es az első generációs, 10 éve jelent meg. Alaplapot nem is nagyon találsz hozzá. Magyarul ha kihal alóla, akkor az egészet dobhatod el szinte. A videókártya még vállalható csak-csak. A többi alkatrész ismeretlen. Szóval nem. Tuti jó zsíros áron adják, de nem ér annyit csak mert i7-es.
2/8 anonim válasza:
Mennyiért vesztegetik ezt az egészet? Ez egy halott platform, fejlesztési út kb. nincs.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából már szinte minden megvan hozzá, lap is meg minden, darabokból lesz összerakva. Még egy i5-3230m-et meg egy i5-3570-et néztem, nem tudom azok mennyivel jobbak.
2018. okt. 25. 17:01
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az az i7 4 mag 8 szál, a két i5 pedig 2 mag 4 szál illetve 4 mag 4 szál.
2018. okt. 25. 17:02
5/8 Gábor_79 válasza:
Csak más a processzor foglalata. Az i7-920 nem megy az i5-3470 alaplapjába.
6/8 Gábor_79 válasza:
Az "m"-es i5 meg laptopprocesszor.
7/8 anonim válasza:
Amúgy az az i5 nem kicsit erősebb, én inkább afelé hajlanék.
8/8 Gábor_79 válasza:
Csak a hozzá tartozó alaplapot bölcsen választd! Processzor foglalatból csak az 1155-ös típusú jó. Mivel 2012-ben futott ez a generáció, igencsak megcsappant a kínálat, de nem lehetetlen. Mondjuk a nagy webshopok már nem listázzák. Egy magánszemély árulja, aki számlaképes [link] ha kell link, megmutatom privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!